ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Καταγγελία για απάτη με δέματα που στέλνονται με αντικαταβολή!

0

Φαίνεται πως οι επιτήδειοι συνεχίζουν αν εφευρίσκουν τρόπους εξαπάτησης των καταναλωτών. Αυτή τη φορά έχουμε καταγγελία αναγνώστη, ο οποίος έλαβε στο όνομα του ένα δέμα με αντικαταβολή. Επειδή όντως ανέμενε ένα δέμα, το πλήρωσε και το παρέλαβε. Ωστόσο, όταν το άνοιξε διαπίστωσε πως δεν ήταν το δέμα που περίμενε. Βρήκε μέσα κουρέλια. Όταν, μάλιστα, κοίταξε τον αποστολέα, διαπίστωσε πως ήταν από μια εταιρεία που δεν την ήξερε και δεν είχε παραγγείλει κάτι από εκεί. Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που είχε πάνω ο αποστολέας, διαπίστωσε επίσης πως τα τηλέφωνα ήταν ανύπαρκτά αλλά και η εν λόγω εταιρεία, δεν υπήρχε πουθενά!

Το ζήτημα είναι, πως ο συγκεκριμένος αναγνώστης μας δεν είναι ο μοναδικός που έχει πέσει θύμα αντίστοιχης απάτης. Οι πληροφορίες θέλουν  κάποιοι έχουν κάνει «επιχείρηση» το να αντλούν στοιχεία που κλέβουν με παράνομο τρόπο από σελίδες πώλησης προϊόντων και στην συνέχεια εξαπατούν τους ανυποψίαστους καταναλωτές που ενώ περιμένουν την παραγγελία τους, λαμβάνουν πρώτα μια άλλη ή γενικότερα λαμβάνουν δέματα που δεν έχουν παραγγείλει από άγνωστους αποστολείς.

Γίνεται λόγος για κλοπή στοιχείων από άλλη μεγάλη κινεζική εταιρεία διαδικτυακών πωλήσεων που έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες πελάτης της να πέφτουν θύματα απάτης πληρώνοντας με αντικαταβολή … για κουρέλια!

Προσοχή, λοιπόν, πριν πληρώσετε και πριν παραλάβετε ένα δέμα, να σιγουρεύεστε αν ο αποστολέας είναι εκείνος στον οποίο έχετε κάνει την παραγγελία σας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ