ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση με στόχο την τουριστική αξιοποίηση της λίμνης των Ποταμών…

0

Σε θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Νομού Ρεθύμνης με τον αντιδημάρχου Αμαρίου Μανώλη Ψαρουδάκη, τον Πρόεδρο του ΟΑΚ Θοδωρή Νίνο και τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων Βαγγέλη Μαμαγκάκη στα γραφεία του ΟΑΚ.

Η συνάντηση που έγινε στο πλαίσιο προσπάθειας για την τουριστική ανάπτυξη της ενδοχώρας του νομού, αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του Δ.Σ. του Συνδέσμου, που στην συνέχεια θα επιδιώξει ανάλογες συναντήσεις και με άλλους Δήμους του νομού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Δ.Σ. του Συνδέσμου, με σκοπό την προώθηση του Τουρισμού στο περιοχή των Ποταμών και της Λίμνης καθώς και της ευρύτερης ενδοχώρας του Αμαρίου, εξετάστηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης και ανάθεσης μιας μελέτης για τις ήπιες δραστηριότητες οι οποίες θα μπορούσαν να αναπτυχθούν γύρω από την περιοχή αλλά και ο συνδυασμός με άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες εμπειρίας, όπως  ο περιπατητικός, ποδηλατικός, γαστρονομικός και άλλες μορφές τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αμαρίου δεν έχει πάρει τα αναλογούμενα ανταποδοτικά από ένα τόσο μεγάλο έργο και είναι από τους Δήμους που δεν έχουν τουριστική ανάπτυξη η οποία θα δημιουργήσει επιπλέον έσοδα τόσο για τους δημότες όσο και για τον ίδιο τον Δήμο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ