ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Πολύς ο κόσμος στην εμπορική αγορά - Λίγες οι αγορές

0

 Με τη σεζόν να έχει κάνει επίσημα το ξεκίνημα της στο Ρέθυμνο, και ήδη εκατοντάδες επισκέπτες να βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, οι επιχειρηματίες της εμπορικής αγοράς, βλέπουν την κίνηση αλλά απογοητεύονται από τη χαμηλή αγοραστική δύναμη

Αυξημένη είναι η τουριστική κίνηση στην εμπορική αγορά του Ρεθύμνου, με την αγοραστική δύναμη ωστόσο να κινείται σε χαμηλά επίπεδα προς το παρόν, αφού οι επισκέπτες φαίνεται πως κάνουν τη βόλτα τους στα καταστήματα αλλά δεν ανοίγουν το πορτοφόλι τους.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την κατάσταση σύμφωνα με τον εμπορικό σύλλογο, παίζουν οι αεροπορικές εταιρείες που αποτρέπουν τους τουρίστες από το να γεμίσουν τις αποσκευές τους.

Παρόλα αυτά, οι επιχειρηματίες δεν πτοούνται, εστιάζοντας στην αισιόδοξη πλευρά τους και ελπίζοντας πως η σεζόν θα κυλήσει με επιτυχία και κέρδη.

Μελανό σημείο για επιχειρήσεις που βρίσκονται εκτός των αμιγώς εμπορικών δρόμων, τα έργα που γίνονται στην πόλη, επισημαίνοντας πως είναι αδύνατον για τους πελάτες να περάσουν από τα σημεία.

Δείτε το βίντεο:

 

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ