ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχές του Δημάρχου Μυλοποτάμου Γ. Κλάδου προς τους μαθητές ενόψει πανελλαδικών

0

Καθώς πλησιάζει η στιγμή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θέλω να σας μιλήσω όχι μόνο ως δήμαρχος και γονέας, αλλά και μέσα από τη δική μου, σχετικά πρόσφατη εμπειρία, στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Σας διαβεβαιώ ότι νιώθω απόλυτα την αγωνία και το καρδιοχτύπι σας. Αναγνωρίζω το βάρος και τη σημασία αυτής της περιόδου στη ζωή σας, και θέλω να σας εκφράσω την αμέριστη στήριξή μου μαζί με τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία.

Κατανοώ ότι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις αυτής της περιόδου χτυπούν κόκκινο. Το άγχος για το μέλλον, οι ατέλειωτες ώρες μελέτης, και η προσμονή για τα αποτελέσματα μπορούν να δημιουργήσουν ένα έντονο συναισθηματικό βάρος. Θέλω όμως να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος είναι μόνο ένα κομμάτι του μεγάλου παζλ της ζωής σας. Οι εξετάσεις αυτές είναι σημαντικές, αλλά δεν καθορίζουν την αξία σας ή το μέλλον σας.

Σας προτρέπω λοιπόν να κοιτάξετε λίγο πέρα από τα βιβλία, να πάρετε βαθιές ανάσες και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Μη ξεχνάτε  ότι «τα αληθινά επιτεύγματα μετριούνται από την επιμονή, τη δύναμη ψυχής, και την ικανότητα να παραμένετε αισιόδοξοι και ψύχραιμοι απέναντι στις προκλήσεις».

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για καλή δύναμη στους γονείς σας που στηρίζουν αδιάκοπα κάθε προσπάθεια σας με αγάπη και ενθάρρυνση, και βεβαίως στους εκπαιδευτικούς, που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές σας.

Η σκέψη και οι ευχές όλων μας είναι στο πλευρό σας!
Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου

Γεώργιος Κλάδος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ