ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Κων/νου Μαγουλά στην έδρα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

0

Τις εγκαταστάσεις της έδρας του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Κωνσταντίνος Μαγουλάς, τον οποίον υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του «Οργανισμού» , κ. Θοδωρής Νίνος.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Μαγουλάς ενημερώθηκε για όλα τα μεγάλα έργα που εκτελεί αλλά και που προγραμματίζει να υλοποιήσει ο Ο.Α.Κ. σε ολόκληρη την Κρήτη ενώ έγινε λεπτομερής συζήτηση, για μια σειρά από ζητήματα που απαιτούν τη στενή συνεργασία των υπηρεσιών του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και του Ο.Α.Κ., αλλά και για το φλέγον για τον «Οργανισμό» θέμα, που αφορά το «Ενεργειακό» κόστος.

«Έγινε μια λεπτομερής και ειλικρινής συζήτηση με τη Διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης. Ο Ο.Α.Κ. είναι ένας κρίσιμος φορέας του Υπουργείου, ο οποίος μας ενδιαφέρει. Το όφελος είναι κοινό, η επιτυχία του «Οργανισμού» είναι και επιτυχία του Υπουργείου, άρα επιθυμούμε την εύρυθμη λειτουργία του, αλλά και να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που θα τη διασφαλίσουν», ανέφερε μετά το πέρας της σύσκεψης εργασίας, ο κ. Κων/νος Μαγουλάς.

«Για μια ακόμη φορά, η ηγεσία του Υπουργείου που εποπτεύει τον Ο.Α.Κ., αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, για τη λειτουργία του «Οργανισμού». Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία και δρομολογούμε από κοινού λύσεις, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Ο.Α.Κ. και την εύρυθμη λειτουργία του», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση, οι κύριοι Παπαδογιάννης και Νίνος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ