ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

0

Το πρωί της Παρασκευής, 24ης Μαΐου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε με πολλή χαρά, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, μικρούς μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για την ιστορία της Ιεράς Μητροπόλεως και τα Προσκυνήματά της, καθώς και για την φετινή επέτειο των 200 ετών από τη μαρτυρική τελείωση των εν Ρεθύμνη Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, Μανουήλ, Αγγελή, Γεωργίου και Νικολάου, και τα συνεχάρη για το ωραίο θεατρικό με τίτλο «Άξια της Λάμπης θρέμματα», το οποίο παρουσίασαν την Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024, στην αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» του Ωδείου Ρεθύμνου, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό κ. Βασιλική Δρυμούρα, στο πλαίσιο της Επετειακής Εκδήλωσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου για τους Αγίους Τέσσερεις Μάρτυρες.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν στο Σεβασμιώτατο διάφορα ερωτήματα και ο Επίσκοπός μας χάρηκε ιδιαίτερα για την επικοινωνία και συνομιλία μαζί τους, συγχαίροντας τους εκπαιδευτικούς για το καλό τους έργο.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος διένειμε προς όλα τα παιδιά δώρα και ευλογίες, δεχόμενος με χαρά τα δικά τους όμορφα δώρα.  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ