ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις

0

Το βράδυ της Τετάρτης, 29ης Μαΐου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τέλεσε Νυκτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, με τη συμμετοχή πλήθους νέων παιδιών του τόπου μας.

Ο Σεβασμιώτατος διένειμε ευλογίες προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και πλούσιο το φωτισμό του Θεού, τονίζοντας ότι όλοι, φθάνοντας μέχρι αυτό το σημείο, έχουν ήδη επιτύχει και είναι νικητές και προτρέποντας τους νέους, σε όλους τους αγώνες της ζωής, που θα είναι πολλοί, να στέκονται όρθιοι, με θάρρος και αισιοδοξία, καθώς κανένας αγώνας δεν κρίνεται μόνο από το αποτέλεσμά του.

Ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε κατάλληλα και προς τους γονείς και οικείους των παιδιών, που μετείχαν στη Θεία Λειτουργία, τονίζοντας την αξία της λειτουργίας της οικογένειας και της συμπαράστασης προς τα παιδιά μας σε όλα τα θέματα που τα απασχολούν. Ευχήθηκε δε σε όλους πλούσια τη Χάρη των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων της πόλεώς μας, Μανουήλ, Αγγελή, Γεωργίου και Νικολάου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ