ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Καταγγελία ότι σχεδίαζαν δύο δολοφονίες  

0

Σοβαρή υπόθεση που αφορά σε προπαρασκευαστικές πράξεις δολοφονίας, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, ερευνά  από χθες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται τουλάχιστον 3 άτομα, μετά από την καταγγελία μίας Ρεθεμνιώτισσας και ενός Ισραηλινού -συνεργάτη του συζύγου της -πως ο σύζυγος της με δύο ακόμα άτομα σχεδίαζαν την δολοφονία τους.

Η γυναίκα και ο Ισραηλινός πήγαν στην Υ.Α. Ρεθύμνου και κατήγγειλαν πως ένας Παλαιστίνιος τους αποκάλυψε πως ο σύζυγος της και δύο ακόμα φίλοι του τον είχαν «προσλάβει» για τους δολοφονήσει με το κίνητρο να φαίνεται πως είναι οικονομικό

Ο Παλαιστίνιος φαίνεται πως φοβήθηκε να εκτελέσει το σχέδιο και το αποκάλυψε στα παραλίγο θύματα, που έκαναν την καταγγελία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (11.06.2024) το απόγευμα από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου δυο ημεδαποί (43 και 41 ετών) κατηγορούμενοι για τις κατά περίπτωση  παραβάσεις νομοθεσίας περί  ενδοοικογενειακής βίας ,όπλων και ναρκωτικών .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  προανάκρισης υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας  σε βάρος ημεδαπής, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας  πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των δύο ημεδαπών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

Πιστόλι με γεμιστήρα

6 φυσίγγια

15 γραμμάρια κάνναβης

Αποξηραμένος κορμός δενδρυλλίου κάνναβης

 Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ