ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Education Leaders Awards 2024: ο θεσμός που αναδεικνύει τις εκπαιδευτικές μονάδες, τις δραστηριότητες τους, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς στην Ελλάδα

0

Την Δευτέρα 01 Ιουλίου, στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2024. Για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2024, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 75 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 63 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι η κα Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην Υπουργός Παιδείας.

 Στο πλαίσιο της συμμετοχής και της βράβευσης ο Διευθυντής της ΔΔΕ Ρεθυμνου Δρ. Μαραγκακης Μανούσος δήλωσε: Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουνε σ αυτήν την διακεκριμένη βράβευση για το έτος 2024.

Μια βράβευση ιδιαίτερα σημαντική και σας το αναφέρω ως διευθυντής εκπαιδευσης και ως μάχιμος εκπαιδευτικός καθώς η θετική ανατροφοδότηση είναι απαραίτητη σε κάθε εκπαιδευτικό και στέλεχος που καινοτομεί στη δημόσια εκπαίδευση.

Η βράβευση της προσπάθειας να αποκτήσουν περιεχόμενο τα περιβάλλοντα εξ ΑΕ είναι ένα ζητούμενο σε επιστημονικό επίπεδο και προτεραιότητα όταν αφορά στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Η διάκριση είναι διπλή όταν απονέμεται σε μια εκπαιδευτικό της δημόσιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και μάλιστα της επαρχίας. Η χρυση αυτή βράβευση ανήκει σε όλους τους εκπαιδευτικούς του 1ου εργαστηριακού κέντρου της Δνσης μας, σε όλους τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας επαγγελματικής εκπαιδευσης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, κριτές, διοργανωτές και σε όλους τους υποψήφιους και ιδιαιτέρως στην κ. Ελισαβετ Βιβιλακη τομεάρχη Υγείας, πρόνοιας και ευεξίας και στους συναδέλφους για την επιτυχία τους.

Είμαστε εδώ τόσο για τη βράβευσή μας όσο και για να τιμήσουμε τη γυναίκα εκπαιδευτικό της επαγγελματικής εκπαιδευσης και μάλιστα της επαρχίας. Επίσης έχουμε στόχο να προωθήσουμε το θεσμό αυτό για το επόμενο έτος ενθαρρύνοντας τους εκπαιδευτικούς μας για περισσότερες συμμετοχές από το Ρέθυμνο.

Χαιρόμαστε επίσης που είναι εδώ με διάκριση το Πολυτεχνείο Κρητης και το Π.Κ. και συγκεκριμένα ο καθηγητης κ. Πάνος Αναστασιάδης με την ομάδα του ´ Οδυσσέα ´.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους καθώς οι διακρίσεις αυτές τιμούν την τοπική δημόσια δευτεροβάθμια εκπαιδευση και την τοποθετούν σε διακεκριμένο πανελλαδικά επίπεδο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ