ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου στηρίζει το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός στο Αρχ. Μουσείο Ελεύθερνας

0

Το ΚΤΕΛ Χανίων  - Ρεθύμνου στηρίζει το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός στο Αρχ. Μουσείο Ελεύθερνας

Την έμπρακτη στήριξη της στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2024 στο αρχαιολογικό Μουσείο της Ελεύθερνας, δείχνει και φέτος μέσω της μεγάλης χορηγίας της η Εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου ΑΕ».    

Με αφορμή την συναυλία του καταξιωμένου καλλιτέχνη Γιώργου Νταλάρα, που θα γίνει για τα 8α γενέθλια του Μουσείου της Ελεύθερνας και σε συνεργασία με τους διοργανωτές και την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου που έχει αναλάβει την ασφαλή μεταφορά των εκατοντάδων επισκεπτών, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τα παρακάτω:

* Η αναχώρηση των πολιτών από τον σταθμό του Ρεθύμνου θα γίνει με μεγάλα λεωφορεία που χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ το ΚΤΕΛ αυστηρά το χρονικό διάστημα από τις 18.30 έως και τις 19.30 το απόγευμα της Παρασκευής, με μοναδικό προορισμό το αρχαιολογικό Μουσείο της Ελεύθερνας (χώρο της συναυλίας).

* Απαραίτητη προϋπόθεση για την δωρεάν μεταφορά με το ΚΤΕΛ, θα είναι η επίδειξη του ηλεκτρονικού δελτίου ελευθέρας εισόδου στην συναυλία.

* Το  ΚΤΕΛ Ρεθύμνου θα χορηγήσει επίσης 6 μικρά λεωφορεία (3 για κάθε χώρο στάθμευσης) για την μεταφορά των επιβαινόντων σε ιδιωτικά Ι.Χ., που θα πρέπει να σταθμεύσουν στο πάρκινγκ του χωριού Μαργαρίτες και στο αντίστοιχο πάρκινγκ της Ι.Μ. Αρκαδίου, ώστε στην συνέχεια να μεταφερθούν στον χώρο της συναυλίας.

* Μετά το πέρας της εκδήλωσης και μόλις επιτραπεί η μετακίνηση των πολιτών από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, αντίστοιχος αριθμός λεωφορείων θα αποχωρήσει από τον χώρο της συναυλίας, με προορισμούς τον σταθμό του ΚΤΕΛ στο Ρέθυμνο και τους δύο χώρους στάθμευσης των υπολοίπων οχημάτων σε Αρκάδι και Μαργαρίτες.

Η Διοίκηση και τα αρμόδια Γραφεία της Εταιρίας έχουν ήδη ολοκληρώσει τον σχεδιασμό τους για την άνετη, χωρίς ταλαιπωρία και ασφαλή μετακίνηση των πολιτών που επιθυμούν να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή πολιτιστική εκδήλωση του καλοκαιριού.

Τέλος καλούνται οι πολίτες που θα μετακινηθούν με το ΚΤΕΛ να υπακούσουν στις υποδείξεις του προσωπικού της Εταιρίας που έχει αναλάβει το μεταφορικό τους έργο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ