ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε στις 22 Ιούλη από την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων και αφού συγκροτήθηκε και εξέλεξε τον πρόεδρο της αποφάσισε τα εξής:

Οι εκλογές για τα νέα όργανα Διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο, εξελεγκτική επιτροπή) και των αντιπροσώπων (σε Εργατικό Κέντρο και Ομοσπονδία) του Συνδικάτου Οικοδόμων θα γίνουν Δευτέρα 29/07 Τρίτη 30/07 και Τετάρτη 31/07 τις ώρες 16.00 έως 22.00.

Όλοι οι συνάδελφοι μέλη του Συνδικάτου καλούνται να προσέλθουν και να ψηφίσουν με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου αποδεικτικού εγγράφου ταυτοποίησης.

Δήλωση υποψηφιότητας για τα όργανα διοίκησης ή αντιπροσώπων του Συνδικάτου , μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μπορούν να γίνουν έως Τετάρτη 24/07 και ώρα 15.00 στα γραφεία του Συνδικάτου.

 

Ο πρόεδρος της εφορευτικής                                                                                                              Τα μέλη

Χαριτάκης Στυλιανός                                                                                                                Νταμπασάς Αλέξανδρος

                                                                                                                                                      Λουκάκης Ελευθέριος

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ