ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ορκίστηκαν οι νέοι Ψυχολόγοι στο Ρέθυμνο

0

Την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024  έγινε η Ορκωμοσία του Τμήματος της Ψυχολογίας στο Θέατρο Ερωφίλη, στο Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρύτανης Οικονομικών και Υποδομών Καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών επιστημών Καθηγητής Γεώργιος Παναγής και η Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας, Καθηγήτρια Θεανώ Κοκκινάκη. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, τον οποίο παρουσίασε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Εμμανουήλ Τζανάκης.

Η προσκεκλημένη ψυχολόγος Παιδιών και Εφήβων Ζαχαρένια Κουφάκη μίλησε με θέμα «Το Ταξίδι από την ασφάλεια των πανεπιστημιακών σπουδών στο ελεύθερο επάγγελμα του ψυχολόγου». Την  προσκεκλημένη παρουσίασε η Καθηγήτρια  του  Τμήματος Ψυχολογίας Σοφία Τριλίβα. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις Δωρεάς ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΟΥ και Αριστείας ΘΕΩΝΗ ΒΕΛΛΗ. Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην συνταξιούχο πλέον υπάλληλο (μέλος ΕΤΕΠ) του Τμήματος Ψυχολογίας κ. Μαριάννα Κουγιτάκη.  Η τελετή έκλεισε με την απονομή πτυχίων στους  Μεταπτυχιακούς και Απόφοιτους του Τμήματος. 

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Ορκωμοσία Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, στο Αμφιθέατρο Δ3, στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρύτανης Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής Δημήτρης Μυλωνάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής Γεώργιος Παναγής και ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής Γεώργιος Σταματόπουλος. Στη συνέχεια έγιναν απονομές βραβείων ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΟΥ και βραβεύσεις PricewaterhouseCoopers από την Talent Acquisition Manager, PwC Greece  Άννα Κρικέλη. Στο τέλος της τελετής έγιναν απονομές διπλωμάτων  Μεταπτυχιακών Σπουδών και Αποφοίτων Φοιτητών. 

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 έγιναν οι ορκωμοσίες των Τμημάτων Κοινωνιολογίας και Πολιτικής Επιστήμης στο Αμφιθέατρο Δ3 της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου.   Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρύτανης Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής Δημήτρης Μυλωνάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής Γεώργιος Παναγής, ο Αντιπρόεδρος Τμήματος Κοινωνιολογίας Καθηγητής Νικόλαος-Δημήτριος Σερντεδάκης καθώς και ο Αντιπρόεδρος Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Καθηγητής Θανάσης Γκιούρας.  Ακολούθησαν Βραβεύσεις Δωρεάς ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΟΥ και απονομές Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών  και Προπτυχιακών Σπουδών. 

Όλες οι τελετές έγιναν σε συγκινησιακό και γιορταστικό  κλίμα. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ