ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου για τις επιτυχίες τους στις Πανελλαδικές 2024

0

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 έδωσε όχι μόνο ένα τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους, αλλά και μεγάλη ικανοποίηση στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, καθώς ήταν πολλές οι επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών του νομού. Θα θέλαμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες όλων των σχολείων του νομού Ρεθύμνου για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2024. Ευχόμαστε στην αρχή της νέας τους ζωής να έχουν κάθε επιτυχία και να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να συγχαρούμε τα δικά μας παιδιά – γιατί τα νιώθουμε ως δικά μας παιδιά, μετά από έξι χρόνια φοίτησης στο σχολείο μας – του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, που με τις επιτυχίες τους μας συγκίνησαν και μας γέμισαν με υπερηφάνεια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού μετά από κοπιαστική αλλά και επίμονη προσπάθεια, εισήχθησαν σε ποσοστό 73.3%, σε τμήματα πανεπιστημιακών σχολών της επιλογής τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Γαλλιάκης Άρης: Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (Θεσ/νικη), Γαρτζολάκης Βαρδής: Μουσικών Σπουδών (ΑΠΘ), Γιουλούντα Χρυσή: Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας (Αργοστόλι), Δαμιανίδου Ραμόνα – Εστέλλα: Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης (ΠΑ.ΜΑΚ.), Θυμιατζή Σπυριδούλα: Χημείας (Ηρακλείου), Κατσαραγάκης Ελευθέριος: Φυσικής (Ηρακλείου), Κεραμιανάκης Τηλέμαχος: Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης (Ρέθυμνο), Κουτάκης Εργοτέλης: Μουσικών Σπουδών (ΕΚΠΑ), Μισιριώτη Μαρία – Ηρώ: Ιατρικής (Αλεξανδρούπολη), Τζάρι Χαρίκλεια: Θεατρικών Σπουδών (Πάτρα), Τουπαδάκης Ανδρέας: Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας (Ο.Π.Α.). Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή επιτυχία στις ακαδημαϊκές τους σπουδές και λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που προσπάθησαν, χωρίς να έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι δεν χρειάζεται να απογοητεύονται και ότι δεν θα πρέπει να σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Εξάλλου το πανεπιστήμιο δεν είναι η μόνη οδός, η ζωή και οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν εδώ,  υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές και εναλλακτικές λύσεις για όλους. Από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχόμαστε καλή τύχη για το μέλλον σε ό,τι και αν επιλέξετε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ