ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήλωση του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Γερακάρι Αγκάλη Homes»

0

«Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα αναφορικά με τη λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Γερακάρι Αγκάλη Homes», επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τη στήριξή μου στη συνέχιση της λειτουργίας της εν λόγω μονάδας, η οποία αποτελεί έναν πυλώνα της τοπικής μας κοινωνίας.

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Γερακάρι Αγκάλη Homes» έχει αποδείξει την αφοσίωσή της στην παροχή ποιοτικής φροντίδας στους ηλικιωμένους της περιοχής μας, φιλοξενώντας και περιθάλποντας με εξαιρετικό επαγγελματισμό και ανθρώπινη φροντίδα τους 65 ενοίκους της. Η λειτουργία της μονάδας όχι μόνο εξασφαλίζει τη φροντίδα και την ευημερία των ηλικιωμένων, αλλά παράλληλα συμβάλλει σημαντικά στην τοπική οικονομία, παρέχοντας θέσεις εργασίας σε 49 άτομα και ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

Η πιθανότητα κλεισίματος της μονάδας στο τέλος Σεπτεμβρίου, λόγω των γραφειοκρατικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την κοινωνία μας. Είναι επιτακτική ανάγκη η Πολιτεία να επιδείξει την απαιτούμενη ευαισθησία και ευελιξία, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα της αναγνώρισης του εξειδικευμένου προσωπικού από τις Φιλιππίνες.

Καλώ τους αρμόδιους φορείς να συνεργαστούν εποικοδομητικά με τη διοίκηση της μονάδας, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της και να συνεχίσει να παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην τοπική μας κοινωνία. Η συνέχιση της λειτουργίας της μονάδας είναι ζωτικής σημασίας για τις οικογένειες των ηλικιωμένων ενοίκων, για τους εργαζόμενους, την ευρύτερη περιοχή του Αμαρίου και όχι μόνο».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ