ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Μασταμπά λόγω έργων

0

  Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθυμνης ανακοινώνει, ότι παρατείνεται για λόγους ασφαλείας η διακοπής της κυκλοφορίας της οδού Κονδυλάκη, από τη διασταύρωσή της µε την οδό Μαρκέλλου έως την οδό Ετεάρχου, έως 31/08/2024.

  Η ρύθμιση αυτή γίνεται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Ιωάννη Κονδυλάκη του Δήμου Ρεθύμνης».

  Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Κονδυλάκη, θα παραμείνει τοποθετημένη στην είσοδο της οδού από την πλευρά της οδού Κουρµούλη, πινακίδα που ανακοινώνει τις εργασίες στην οδό και ότι αυτή είναι κλειστή.

  Όσοι εισέλθουν παρ' όλα αυτά στην Κονδυλάκη στη διασταύρωση αυτής µε την Μαρκέλλου, η περίφραξη του εργοταξίου µε τις πινακίδες του απαγορευτικού και της υποχρεωτικής πορείας προς την Μαρκέλλου θα τους οδηγεί προς την πόλη.

  Ταυτόχρονα παραμένει η προειδοποίηση στην άνοδο της οδού Δημοκρατίας που αναφέρει ότι η οδός Κονδυλάκη είναι κλειστή λόγω εργασιών, μαζί µε τις απαγορευτικές πινακίδες στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Μαρκέλλου, που δημιουργούν την µονοδρόµηση της οδού Μαρκέλλου.

  Επίσης, παραμένουν οι πινακίδες απαγόρευσης στις διασταυρώσεις της Ψυχουντάκη µε τις οδούς Ντε Χιοστάκ και Βλάχου καθώς και η περίφραξη µε απαγορευτική πινακίδα στις διασταυρώσεις της οδού Κονδυλάκη µε τις οδούς Αξού και Συβρίτου, ώστε να απομονωθεί τα τμήμα εργασίας επί της Κονδυλάκη.

  Επιπρόσθετα τοποθετείται εμπόδιο διέλευσης των οχημάτων µε απαγορευτική πινακίδα στη συμβολή της οδού Ετεάρχου µε την οδό Φαιστού ώστε τα οχήματα να κατευθύνονται στην οδό Κνωσού και στη συμβολή της οδού Κονδυλάκη µε την οδό Γαλερού ώστε τα οχήματα να οδηγούνται στη οδό Μαρκέλλου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ