ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρεθυμνιώτικη επιχείρηση «έκλεισε» για διακοπές και οι εργαζόμενοι… ξεσάλωσαν (Video)

0

 Η ταινία μικρού μήκους που δημιούργησε η Ρεθυμνιώτικη εταιρεία Magerakis Group για να αποχαιρετήσει τους πελάτες της ενόψει των διακοπών του Αυγούστου έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο ενώ έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή με τη συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων της ως πρωταγωνιστές.

Αυτή η προσέγγιση προσδίδει στην ταινία έναν πιο προσωπικό και αυθεντικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το αίσθημα της ομαδικότητας και της συνεργασίας εντός της εταιρείας. Σε μια περίοδο όπου οι περισσότερες επιχειρήσεις παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής σεζόν, η επιχείρηση Magerakis Group στο Ρέθυμνο ξεχωρίζει για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η εταιρεία, γνωστή για την εξειδίκευσή της στην κατασκευή και εμπορία επίπλων για οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό, έχει κερδίσει επάξια τη φήμη της στον χώρο των ξενοδοχείων, των κατοικιών προς εκμετάλλευση και της εστίασης, αναλαμβάνοντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά projects.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας που φέρνει το καλοκαίρι, η διοίκηση της Magerakis Group δίνει προτεραιότητα στην ευημερία των ανθρώπων της. Έτσι, την Παρασκευή 9 Αυγούστου, στις 3:30 μ.μ., το προσωπικό της επιχείρησης άφησε τα εργαλεία του, έκλεισε υπολογιστές και μηχανήματα, έτοιμο να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Με μια πρωτότυπη κίνηση που εντυπωσιάζει, οι εργαζόμενοι, με διάφορα παιχνίδια θαλάσσης στα χέρια, μόλις το «κουδούνι χτυπήσει» ξεκινούν όλοι μαζί τις διακοπές τους, αποδεικνύοντας πως η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία.

Δείτε το βίντεο από τις τελευταίες στιγμές των εργαζομένων στην επιχείρηση:

Η Magerakis Group δείχνει τον δρόμο προς μια πιο ανθρώπινη και αποτελεσματική προσέγγιση στην επιχειρηματικότητα, παραμένοντας πιστή στις αξίες της και κερδίζοντας την εκτίμηση τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών της. Είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον της επιχείρησης είναι γεμάτο δημιουργικότητα και επιτυχία, καθώς συνδυάζει άριστα την παραγωγικότητα με την ευημερία των εργαζομένων της.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να τους συγχαρούμε για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία και να τους ευχηθούμε καλές διακοπές. Για όσους τους χρειαστούν, θα είναι και πάλι κοντά μας από τις 26 Αυγούστου, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με την ίδια αφοσίωση και επαγγελματισμό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ