ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οργή και αγανάκτηση για τους ασυνείδητους που πετούν σκουπίδια στο Κουρταλιώτικο φαράγγι

0

Ασυνείδητοι ρυπαίνουν το περιβάλλον, προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή

Αδιανόητες εικόνες σε έναν πνεύμονα πρασίνου - από τους λίγους στην Κρήτη - αντικρίζουν τουρίστες και ντόπιοι επισκέπτες. Ο λόγος για το Κουρταλιώτικο φαράγγι στο Ρέθυμνο, όπου, όπως γράφει αναγνώστρια του neakriti.gr, το λυπηρό θέαμα με τη συσσώρευση σκουπιδιών προκαλεί αισθήματα οργής και αγανάκτησης προς όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή και ταυτόχρονα εστία μόλυνσης.

Διαβάστε την επιστολή της αναγνώστριας στο neakriti.gr για το θέμα, η οποία και επισκέφτηκε πρόσφατα το φαράγγι αποτυπώνοντας με το φωτογραφικό φακό τις εικόνες ρύπανσης, τις οποίες και μας απέστειλε.

«Ονομάζομαι Αναστασία Σ. και πριν από ένα μήνα επισκέφτηκα το φαράγγι Κουρταλιώτικο στο νομό Ρεθύμνου της Κρήτης.

Κατά την κατάβαση του φαραγγιού αντικρίσαμε το πολύ λυπηρό θέαμα συσσώρευσης απορριμμάτων σε τμήματα του μονοπατιού (δείτε τις φωτογραφίες) τα οποία αποτελούν τεράστια οικολογική καταστροφή και ταυτόχρονα εστία μόλυνσης.

Θα εκτιμούσα αν αναδεικνύατε το θέμα και αν πιέζατε τις αρμόδιες Αρχές προς τον άμεσο καθαρισμό του φαραγγιού το οποίο επισκέπτονται εκατοντάδες κόσμου καθημερινά (Ελλήνων και τουριστών)».

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ