ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Tα ΚΔΑΠ Δημου Ρεθύμνης ευχαριστούν του μικρούς δημότες και τις οικογένειές τους

0

Ενθουσιώδης ήταν η  συμμετοχή μικρών συμπολιτών μας  στα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια που τους πρόσφεραν τα ΚΔΑΠ Δήμου Ρεθύμνης, το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο της 1ης Γιορτής Παιδιού, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Τα στελέχη των ΚΔΑΠ προετοίμασαν με αγάπη και μεράκι δραστηριότητες που καλλιεργούσαν την παρατηρητικότητα, διέγειραν τη φαντασία, ενεργοποιούσαν τη δημιουργικότητα  και προκαλούσαν τις αθλητικές ικανότητες των παιδιών.

 Αποτιμώντας την εμπειρία συμμετοχής στην 1η Γιορτή Παιδιού, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα και τα Στελέχη των Κ.Δ.Α.Π.  ευχαριστούν θερμά:

  • «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και  το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε./ Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α. του Πανεπιστημίου Κρήτης για την εξαιρετική πρωτοβουλία και διοργάνωση των διήμερων εκδηλώσεων, οι οποίες άφησαν ισχυρό θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας.
  • Το ζεύγος των συμπολιτών συνταξιούχων Καθηγητών Φυσικής κα  Ελένη Λεβεντάκη και κ. Συσκάκη Γιάννη, οι οποίοι εθελοντικά κι αυθόρμητα ενσωματώθηκαν στην ομάδα των εκπαιδευτικών των ΚΔΑΠ Δήμου Ρεθύμνου και βοήθησαν με τη γνώση και την  πολύχρονη εμπειρία τους με την εκπαίδευση παιδιών στα πειράματα
  • Τον γραφίστα κ. Στέλιο Καλογεράκη ο οποίος επιμελήθηκε με τη γνωστή του δεξιοτεχνία και φρέσκια ματιά την αφίσα των ΚΔΑΠ
  • Τους γονείς των ωφελουμένων παιδιών των ΚΔΑΠ που εμπιστεύονται στις δομές του Δήμου ό,τι πολυτιμότερο έχουν : τα παιδιά τους!  
  • Και φυσικά, τους μικρούς συμπολίτες και τις οικογένειές τους  που πλούτισαν τη Γιορτή,  με τη ζωηρή,  αισιόδοξη και ευγενική συμμετοχή τους, αποδεικνύοντας πως η επένδυση στα παιδιά είναι η σημαντικότερη απ’ όλες τις επιλογές μας.
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ