ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Λαμπρό Πατριαρχικό και Διορθόδοξο Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τους Τέσσερις Μάρτυρες

0

Κλήρος και λαός κατέκλεισε τον Ιερό Ναό για να παρακολουθήσει την Πατριαρχική και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Πατριάρχης του Ελληνορθόδοξου, Πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος. 

Συλλειτούργησαν  ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη, Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος, ο Εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος, ο Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, ο Μητροπολίτης Αμορίου κ. Νικηφόρος, ο Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Θεόδωρος, ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερονήσου κ. Γεράσιμος, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος και ο Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος.

Στην Θεία Λειτουργία παρέστη ο Υπουργός Οικονομίας κ. Κωστής Χατζηδάκης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. 

Παρέστησαν επίσης ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Χνάρης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Μιχάλης Βάμβουκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ρεθύμνου κ. Νικόλαος Αγριμάκης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μάνος Τσάκωνας, η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ρεθύμνης κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Σαρρής,  εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς επίσης φορέων και συλλόγων και πλήθος πιστών. 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ