ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΡ: Τον πρώτο λόγο η Ασή Γωνιά

0

Με τον αέρα του 3-1 θα αντιμετωπίσει η Ασή Γωνιά τον Ποσειδώνα στο Γεράνι για τον δεύτερο αγώνα στο πλαίσιο του ημιτελικού γύρου.

Οι δύο ομάδες χρωστούσαν στο ματς 68 λεπτά αφού είχε διακοπεί πριν μερικές ημέρες στο 32’ ελέω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το σκορ είχε μείνει στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και πλέον δινόταν η ευκαιρία στους δύο μονομάχους να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό…

Η Ασή Γωνιά ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος όμως υπάρχουν περιθώρια ανατροπής και για τον Ποσειδώνα που έδειξε σαφή βελτίωση σ’ όλους τους τομείς.

Για τα υπόλοιπα –περίπου- 15 λεπτά του α’ ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι δεν είχαν ευκαιρίες.

Στην επανάληψη είχαμε την ομάδα του Γιάννη Κατσούλη να πετυχαίνει γκολ με τον Σηφακάκη, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 75’, ήταν η σειρά του Ποσειδώνα να πετύχει γκολ κι αυτή τη φορά μέτρησε με σκόρερ τον Βαρδάκη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε την απάντηση από την Ασή Γωνιά που πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Κριάρη.

Η Ασή Γωνιά πέτυχε άλλο ένα τέρμα στο 80’ όμως ακυρώθηκε ορθώς σαν χέρι του επιθετικού, ωστόσο το 3-1, δεν μπόρεσε να το αποφύγουν οι «μπλέ» αφού στο 84’, ο Μανωλακάκης με πλασέ σημάδεψε σωστά κι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Κατσούλης): Φραγκιαδάκης, Τσικαλάς, Μανωλακάκης, Α. Δελήμπασης, Κλαψινός, Δοντσίδης, Χαρατσής, Αντουράκης (66’ Κριάρης), Γ. Γύπαρης (63’ Κεφάκης), Ιβάνοφ, Σηφακάκης (85’ Δραμηλαράκης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Τριχάκης): Β. Μακρυδάκης, Γ. Φραγκιαδάκης, Ι.Ν. Αποστολάκης, Ράτκοφ (62’ λ.τ. Βαρδάκης), Ι.Κ. Μαρινάκης, Α. Κλαψινός, Γ. Μαρινάκης (66’ Κ. Κλαψινός), Καλλιτσουνάκης, Κλάδος, Ν. Αποστολάκης, Πισσαδάκης.

Δημήτρης Τζαγκαράκης  rethymnosportfm.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ