ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κ.Η.Φ.Η. Ρεθύμνου: Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα την Τρίτη Ηλικία

0

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 10 το πρωί στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), που βρίσκεται στην Πλατεία Μικρασιατών, θα πραγματοποιηθεί ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ που θα αφορά την Τρίτη Ηλικία.

Το Κ.Η.Φ.Η. Ρεθύμνου που συμμετέχει στην υλοποίηση της πράξης «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων, που χρήζουν βοήθειας, για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης (Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.), φιλοξενεί στον χώρο του την συγκεκριμένη εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Ρεθύμνου, ο οποίος θα εκπροσωπηθεί από τα εξής μέλη του: Βασίλη Βασιλάκη, Καίτη Ζαχείλα, Έλλη Παπαϊωάννου, Βέρα Πασχάλη και Ευφροσύνη Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν δύο εισηγήσεις πάνω σε θέματα που αφορούν αφενός την Τρίτη Ηλικία και αφετέρου την Κατάθλιψη. Στη συνέχεια, υπό την καθοδήγηση των άνωθεν Ψυχολόγων, θα ακολουθήσει ομαδική ή και ατομική συζήτηση με τους ηλικιωμένους και κάθε ενδιαφερόμενο που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Η εκδήλωση αυτή τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Εταιρίας Αλτσχάϊμερ.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ