ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κοπή πίτας του Συλλόγου Ατσιπουλιανών Αττικής "Η Αγία Ζώνη"

0

Την περασμένη εβδομάδα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της <<Κρητικής Εστίας>> στο Παγκράτι, έγινε η κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου Ατσιπουλιανών Αττικής <<Η Αγία Ζώνη>>.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ατσιπουλιανών Αττικής <<Η Αγία Ζώνη>> κ. Γιαννούλης Ιωάννης και  όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Μαριδάκης Γεώργιος, ο ιερέας του Ατσιποπούλου πατήρ Εμμανουήλ Γιαννούλης, ο Αντιστράτηγος ε.α κ. Σαμψών Νικόλαος ο οποίος συνέβαλε οικονομικά στην εκδήλωση, ο κ. Τρούλης Μιχαήλ ιστορικός-συγγραφέας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου κ. Παπαλεξάκης Ελευθέριος και αρκετοί Ατσιπουλιανοί , κάτοικοι Αθηνών.

Στους προσκεκλημένους απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιαννούλης , ο ιερέας του Ατσιποπούλου πατήρ Γιαννούλης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Μαριδάκης   και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου κ. Παπαλεξάκης. Επιπλέον, χαιρετισμό μέσω επιστολής απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου κ. Παπαλεξάκης Αλέξανδρος, την οποία ανέγνωσε ο κ. Γιαννούλης.

Ακολούθως, τιμήθηκαν οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου κ.  Αετουδάκης Δημήτριος και κ. Ροδινός Ελευθέριος, δύο εξέχουσες προσωπικότητες, με αρκετή δράση και μεγάλη προσφορά στον συγκεκριμένο Σύλλογο και όχι μόνο.

Οι απευθύνοντες  χαιρετισμό ενεχείρισαν στους τιμηθέντες  τιμητική πλακέτα και έπαινο για επιβράβευση της προσφοράς τους.

Η εκδήλωση έληξε  με την κοπή της πίτας και ακολούθησε για όλους κέρασμα με πλούσια κρητικά εδέσματα.

ΠΑΠΑΛΕΞΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ