ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικοί Πανελλήνιου Φοιτητικού πρωταθλήματος NIVEA MEN UNI-League

0

Μετά από 6 μήνες αγωνιστικής δράσης έγιναν οι τελικοί του Πανελλήνιου φοιτητικού πρωταθλήματος NIVEA MEN UNI-league  για την τοπική φάση του Ρεθύμνου του επισήμου πρωταθλήματος της EMF στην Ελλάδα. Μετά από μια φανταστική βραδιά και ωραία παιχνίδια αναδείχτηκαν οι πρωταθλητές και οι κυπελλούχοι που έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στην τελική φάση της Αθήνας μέσα στον Ιούνιο με όλους τους πρωταθλητές. Στον μικρό τελικό πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν οι περσινοί τοπικοί πρωταθλητές ALIGN με τους RAKILERS με τους πρώτους να αναδεικνύονται νικητές με 13-4.Στον μεγάλο τελικό κυπέλλου αγωνιστήκαν οι ομάδες ΧΟΝΤΡΟΙ με την ΔΥΝΑΜΟ ΨΟΦΙΑΣ, νικήτρια και κυπελλούχος αναδείχτηκε η ομάδα ΔΥΝΑΜΟ ΨΟΦΙΑΣ με 5-3 μετα από ένα δυνατό παιχνίδι.

Τέλος στον μεγάλο τελικό πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν οι ομάδες Η.Δ.Τ.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ οπού μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι νικήτρια και πρωταθλήτρια Ρέθυμνου αναδείχτηκε η ομάδα Η.Δ.Τ. με 7-6.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ  Η.Δ.Τ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ALIGN

ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ RAKILERS

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΜΟ ΨΟΦΙΑΣ

ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΧΟΝΔΡΟΙ

MVP PLAYER ΡΕΘΥΜΝΟΥ: ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (ΔΥΝΑΜΟ ΨΟΦΙΑΣ)

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Η.Δ.Τ.)

Η ASA SPORTS CALCETTO ευχαριστεί όλες τις ομάδες για την συμμετοχή και τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης NIVEA MEN, ANEK LINES ΚΑΙ UMBRO.

Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού για το επόμενο πρωτάθλημα του χρόνου και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετέχουν στην τελική φάση της Αθήνας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η.Δ.Τ.: ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ., ΜΕΡΤΙΡΙ,ΣΗΦΑΚΗΣ,ΚΟΚΚΙΝΟΣ,ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣΙ ΕΡΙ,ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ,ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ,ΚΡΑΝΙΩΤΑΚΗΣ,ΣΙΟΡΕ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ:ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ,ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ,ΡΟΔΟΥΣΑΚΗΣ,ΑΡΓΥΡΟΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ,ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ,ΓΚΙΟΚΑΣ.

ALIGN: ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ Β. ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ Γ., ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤ., ΚΕΦΑΚΗΣ Μ., ΜΑΣΑΟΥΤΗΣ Μ., ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗΣ Ν., ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ Λ., ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ,ΡΟΥΣΑΚΗΣ,ΠΛΕΥΡΗΣ,ΙΜΡΑΧΙΜΙ.

RAKILERS: ΚΙΚΙΔΗΣ, ΚΑΚΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧ, ΚΑΚΟΥΡΑΚΗΣ  Γ.,ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ,ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ,ΠΕΛΙΒΑΝΙΔΗΣ,ΓΚΑΓΚΑΣ.

ΔΥΝΑΜΟ ΨΟΦΙΑΣ: ΚΑΚΟΥΔΑΚΗΣ,ΤΖΑΝΗΣ,ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ,ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ,ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ,ΛΟΥΛΑΚΗΣ,ΧΡΥΣΟΣ.

ΟΙ ΧΟΝΔΡΟΙ: ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ,ΒΕΛΟΝΑΚΗΣ,ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ,ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ,

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ