ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2024 στο Ατσιπόπουλο

0

Με μεγαλοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο Ατσιπόπουλο οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στη δοξολογία παρίσταντο  ο εκπρόσωπος  της κυβέρνησης,  υφυπουργός  Εθνικής   Άμυνας και βουλευτής Ρεθύμνης, κ. Κεφαλογιάννης Ιωάννης, ο βουλευτής Ρεθύμνης κ. Μανόλης Χνάρης, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαίρη Λιοvή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ.Γιώργης Μαρινάκης, εκ μέρους της αστυνομικής δ/νσης Ρεθύμνης ο αστυνομικός Δ/ντής  κ. Νησωτάκης Απόστολος, εκ μέρους των ενόπλων δυνάμεων ο  Ταγματάρχης Πεζικού κ . Βαβλέκης Νικόλαος, ο Δ/ντής της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Καρβούνης Λάμπρος, ο Δ/ντής της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης  κ. Μαραγκάκης Μανούσος, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ . Παπαδογιάννης Νεκτάριος, ο αντιδήμαρχος Νικ ηφόρου Φωκά κ. Λελεδάκης Δημήτρης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ατσιποπούλου κ.Βερνάδος Νικόλαος, ο πρόεδρος του συλλόγου Ατσιπουλιανών Αθήνας - Πειραιά κ. Γιαννούλης Ιωάννης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου <Ο Άγιος Ελευθέριος> κ. Σπιθουράκης  Μιχάλης, δ/ντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, μαθητές και πλήθος κόσμου. Ομιλία για την  επέτειο εκφώνησε η κα Βίγλη Νεκταρία, προϊσταμένη  του 2°υ Ν ηπιαγωγείου  Ατσιποπούλου.

Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών στο ηρώο του χωριού από τους επισήμους και τους τοπικούς φορείς, με τελετάρχη τον αντιπρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου μας κ. Παπαλεξάκη Ελευθέριο. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρέλαση στην οποία έλαβαν μέρος το ιστορικό παρασημοφορημένο λάβαρο του οπλαρχηγού Χαράλαμπου Λιαvδρή, το οποίο κρατούσε το δισέγγονό του Χαράλαμπος Λιαvδρής του Ευαγγέλου, το ιερό λάβαρο του Ιωάννη Σκορδίλη, η σημαία του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο αθλητικός σύλλογος μαχητικών τεχνών , το χορευτικό συγκρότημα <ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ>, τα νηπιαγωγεία 1°, 2°, 3° και 4°, τα δημοτικά σχολεία 1° και 2°, το γυμνάσιο και το λύκειο Ατσιποπούλου.

Πλήθος κόσμου χειροκροτούσε  κατά τη διάρκεια της παρέλασης .

Οι διοργανωτές , ο πολιτιστικός σύλλογος και η κοινότητα Ατσιποπούλου, θέλουν  να ευχαριστήσουν θερμά όσους βοήθησαν για το σημαιοστολισμό, την οργάνωση της παρέλασης, τον εξωραϊσμό του χωριού και όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο. Επίσης ευχαριστούν την δημοτικ ή σύμβουλο κα Παπατζαvή Πόπη για την προσφορά των τριών δάφνινων στεφανιών μια και οι υπε ύθυνοι πρασίνου του δήμου μας μάς έδωσαν πέντε!!!??? για εννέα επισήμους!!! (παρότι για πολλά χρόνια μας δίνανε σε κάθε επέτειο εννέα στεφάνια)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ