ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ένας από εσάς - τόσο μα τόσο απλά

0

Σε μία εποχή όπου οι Ρεθυμνιώτισσες και οι Ρεθυμνιώτες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη σκληρή καθημερινότητα, μέσα στην οποία κυριαρχεί η ακρίβεια και η αβεβαιότητα, χρειάζεται να υπάρχει μία ζωντανή σύνδεση με την αρχή που είναι υπεύθυνη για τη ζωή τους στην πόλη. Έχοντας εμπειρία δεκαετιών από τη συμμετοχή μου στα κοινά, θεωρώ ότι μπορώ να συνεχίσω να έχω αυτόν ακριβώς το ρόλο για τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι καθημερινά.

Κακά τα ψέματα, στο Ρέθυμνο γνωριζόμαστε όλες και όλοι και αν μη τι άλλο. Η καθημερινή μας τριβή μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάμε ο ένας τον άλλο στα μάτια. Η εμπειρία μου και η επαφή μου με τα κοινά με έχει μάθει έναν βασικό κανόνα: Ο κόσμος θέλει να του λες την αλήθεια και να βλέπεις ότι προσπαθείς για το καλύτερο. Αυτός ήταν ο λόγος για την ιδέα του συστήματος «ΕΡΜΗΣ» που μπορεί να συντονίσει καλύτερα την πορεία εξέτασης των αιτημάτων των δημοτών.

Πέραν και πίσω από τα ψηφιακά συστήματα, υπάρχουν οι άνθρωποι. Και η παρουσία μου στα κοινά της πόλης και του νομού μου έδειξε ότι το τελειότερο τεχνολογικό σύστημα δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό αν δε είναι παράλληλα και ανθρώπινο.

Έτσι, σας ζητώ να σκεφτείτε ότι με την ψήφο σας σε μένα, επιλέγετε έναν από εσάς. Έναν άνθρωπο που είναι σε θέση να σας ακούσει, να ενδιαφερθεί, να αναζητήσει και να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Γιατί, όπως έλεγε ο Σαίξπηρ, «αυτός που έχει θέληση, δημιουργεί, και δημιουργεί πάρα πολλά. Αυτό είναι η απόδειξη πως δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο».

Τόσο μα τόσο απλά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ