ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αστέρας Ρεθύμνου πρωτοπορεί και μηδενίζει τις συνδρομές των μελών των ακαδημιών του με την LOYALTY CARD SOCCER+

0

«Το Σωματείο μας, ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, φροντίζει πάντα να βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα μέλη του, στους αθλητές και τις οικογένειες τους. Με τη Loyalty Card του Soccer plus Program, τώρα, οι υπηρεσίες αναβαθμίζονται ακόμα περισσότερο, αφού η νέα εφαρμογή δίνει πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών και προνομίων όπως:

-Ελαχιστοποίηση ή ακόμα και μηδενισμός της μηνιαίας συνδρομής του αθλητή στην Ακαδημία.

-Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών μέσα από τη σχετική αρωγή του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

-Αναλυτικός φάκελος σχολικών/ακαδημαϊκών και προπονητικών επιδόσεων για κάθε αθλητή.

-Παροχή υποτροφιών σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της ΗΠΑ και Ανίχνευση και παροχή ευκαιριών καριέρας στους ταλαντούχους αθλητές.

-Συμμετοχή σε κορυφαίες πανελλήνιες διοργανώσεις και Κοινές εμπορικές συμφωνίες με σημαντικά οφέλη για τους γονείς/κηδεμόνες.

-Εύκολη χρήση των υπερσύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών του προγράμματος μέσα από το κινητό τηλέφωνο.

Πέραν των ανωτέρω, τώρα, η Loyalty Card του Soccer+  δίνει τη μοναδική δυνατότητα στα μέλη μας ακόμα και να μηδενίσουν τις μηνιαίες συνδρομές στην Ακαδημία, κάνοντας χρήση στις καθημερινές τους αγορές στις συμβεβλημένες τοπικές (κι όχι μόνο) επιχειρήσεις του συμβεβλημένου δικτύου. Έχουμε δημιουργήσει με αυτό τον τρόπο ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας, ενισχύοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και στηρίζοντας ταυτόχρονα τις οικογένειες των μελών μας στην πράξη!

Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις, που συνεργάζονται ήδη μαζί μας γι’ αυτόν τον σκοπό και συμβάλλουν στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ακαδημιών μας και του αθλήματος!

Καλούμε κάθε νέα επιχείρηση που επιθυμεί να ενταχθεί στη μεγάλη οικογένεια του Αστέρα να επικοινωνήσει μαζί μας για να επωφεληθεί των προνομίων του SOCCER+. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συλλέξουν πληροφορίες, επικοινωνώντας στο  6947276373».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ