ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα έχει δύο απουσίες αυτές των Κούντου (λόγω τιμωρίας) και Νάνου (λόγω τραυματισμού). Το κλίμα στην ομάδα παραμένει πολύ καλό και η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό. 

Αναλυτικά τι αναφέρει ο Αστέρας Ρεθύμνου:

Έπειτα από δύο εβδομάδες, η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Women’s Football League. Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στις 15.00, θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάδα Υμηττού στο γήπεδο Σοχώρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Τον 3ο εντός έδρας αγώνα σε 7 αναμετρήσεις θα δώσει η ομάδα του Νίκου Κυριακόπουλου, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς με την Ολυμπιάδα Υμηττού. Ένα δύσκολο παιχνίδι, που οι «Asteras Ladies» θα κυνηγήσουν το 3ο θετικό τους αποτέλεσμα και να διατηρήσουν το αήττητο στο Ρέθυμνο. Βέβαια, δεν λείπουν και τα προβλήματα, καθώς σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα σίγουρα εκτός πλάνων βρίσκονται οι Κούντου (λόγω τιμωρίας) και Νάνου (λόγω τραυματισμού).

Παράλληλα, στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί η 2η ημέρα του κοινωνικού προγράμματος που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τη στήριξη από την τοπική αλυσίδα S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος θα γίνει κλήρωση, όπου θα αναδειχθεί ο σειριακός αριθμός μίας κάρτας μέλους (VIP, SUPPORTER, FAN CLUB) και μίας κάρτας STUDENTS, με τους 2 τυχερούς να λαμβάνουν δύο ισόποσες δωροεπιταγές από τα Super Market ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ αξίας 100€ ή 50€ ή 20€ (ανάλογα της κατηγορίας που θα κληρωθεί η κάρτα μέλους VIP ή SUPPORTER ή FAN CLUB).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (8η)
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου
15.00 Αστέρας Ρεθύμνου – Ολυμπιάδα Υμηττού (Σοχώρας)
15.00 Αγία Παρασκευή – ΟΦΗ (Αγ. Παρασκευής)
15.00 Οδυσσέας Μοσχάτου – Φείδων Άργους (Μοσχάτου)
15.00 Εργοτέλης – ΑΕΚ Μεσολογγίου (Μαρτινέγκο)
Ρεπό: Άβαντες Χαλκίδας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΜΑΔΑ                          Β.      Ν-Ι-Η        ΓΚΟΛ
1. Άβαντες Χαλκ.         17      5-2-0         25-3
2. Εργοτέλης                16      5-1-0         14-1
3. ΟΦΗ                           12     4-0-2          11-6
4. Ολυμπιάδα Υμ.          11     3-2-1          16-4
5. ΑΕΚ Μεσ.                  10      3-1-2         12-8
6. Οδυσσέας Μοσχ.       7      2-1-3          6-6
7. Αστέρας Ρεθ.             4      1-1-4         3-15
8. Φείδων Άργους          1      0-1-5        4-25
-. Αγ. Παρασκευή          1      0-1-6         1-24

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΘΕΑΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ
-Επιτρέπεται ΜΟΝΟ η είσοδος στους εμβολιασμένους ή νοσήσαντες ενήλικους φιλάθλους, οι οποίοι θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύουν στην είσοδο το αντίστοιχο πιστοποιητικό, μαζί με κάποιο δημόσιο έγγραφο που θα φέρει φωτογραφία για ταυτοποίηση (π.χ. αστυνομική ταυτότητα).
-Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.
-Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.
-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
-Οι εργαζόμενοι στους αθλητικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών πριν την έναρξη των αγώνων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ