ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριακόπουλος και Μανωλίτση μιλούν για τον κυριακάτικο αγώνα

0

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (15.00) την Ολυμπιάδα Υμηττού στο γήπεδο της Σοχώρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κυριακόπουλος:

«Για μένα το κλειδί είναι η συγκέντρωση και η πειθαρχία στο πλάνο μας. Αν καταφέρουμε να τηρήσουμε αυτά που έχουν να κάνουν με τον εαυτό μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μας δώσει αυτό το παιχνίδι. Αν αξίζουμε κάτι από αυτήν την αναμέτρηση θα μπορέσουμε να το πάρουμε μόνο με αυτόν τον τρόπο. Η Ολυμπιάδα είναι μία καλή ομάδα, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, ξέρουμε και εμείς τι μπορούμε να κάνουμε. Από κει και πέρα, έχει να κάνει το κατά πόσο μπορούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο του αγώνα. Αν το πράξουμε όλοι μαζί θα πάρουμε και το θετικό αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε ότι έχουμε ένα παιχνίδι που θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όπου θα παίξουμε 11 εναντίον 11. Δεν βλέπω ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ. Αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Χ. Μανωλίτση: «Δεν υπάρχουν όρια για το που θέλω να φτάσω με τον Αστέρα» 

Από την πλευρά της η Μανωλίτση τόνισε:

«Το ματς της Κυριακής, όπως και κάθε αγώνας, είναι πολύ σημαντικός για μας. Ναι μεν γιατί αγωνιστικά χρειαζόμαστε πάρα πολύ τους βαθμούς αλλά και ψυχολογικά για να πάρουμε δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά και η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει την Ολυμπιάδα, όπως και κάθε ομάδα που έχουμε απέναντι μας. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και έχουμε να δείξουμε ακόμα περισσότερα. Νιώθω έντονα ότι μας αδικεί η θέση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Η απόλυτη συγκέντρωση σε αυτά που έχουμε δουλέψει με τον προπονητή μας είναι το στοιχείο που θα μας δώσει τους 3 βαθμούς. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει το πείσμα, η αποφασιστικότητα και το πάθος που δείχνουμε σε κάθε αγώνα μας μέσα στο γήπεδο».

Παράλληλα, μίλησε για την ομάδα της και τους ισχυρούς που έχει αναπτύξει, υπογραμμίζονατς: «Ο Αστέρας είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, καθώς εκεί γνώρισα ανθρώπους που με έκαναν να τους νιώθω οικογένεια μου. Δεν υπάρχουν όρια για το που θέλω να φτάσω με τον Αστέρα. Κάθε μέρα είναι μοναδική μαζί τους».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ