ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε "αέρας" από την Ζάκυνθο η Επισκοπή

0

Το ματς:

Στο 12′ ο Τασιούλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαρμπόσα που είχε προωθηθεί κέρδισε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 14′ ο Νοικοκυράκης πέρασε μια καταπληκτική πάσα στον Πέτρου ο οποίος βγήκε απέναντι στον Πατσιογιώργο και με γυριστό σουτ θέλησε να σκοράρει όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η Επισκοπή έκτοτε, έπιασε ρυθμό και δημιούργησε -κι έχασε βέβαια- αρκετές ευκαιρίες.

Στο 18′ ο Ντεμέτριους που ήταν αρκετά δραστήριος έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ με τη μπάλα να παίρνει πολλά φάλτσα και να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 19′ ο Τσάβος βγήκε από τα αριστερά κι επιχείρησε μια καλοζυγισμένη σέντρα στο β΄ δοκάρι με τον Ντεμέτριους να πιάνει ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!
 

Στο 24′ το σουτ του Πέτρου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 28′ ο Κοναγκάγια απέναντι στον Καλογεράκη πλάσαρε όμως ο Μπαρμπόσα δίωξε σωτήρια.
Στο 29′ η “φαρμακερή” σέντρα-σουτ του Πέτρου πέρασε από έναν όμιλο παικτών ανεκμετάλλευτη.

Στο 33′ το σουτ του Ντεμέτριους έδιωξε σε κόρνερ πολύ δύσκολα ο Πατσιογιώργος.

Στο 47′ ο Ντεμέτριους εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μπαρμπόσα πήρε την κεφαλιά και ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε!

Στο 48′ ο Πέτρου έπιασε ένα δυνατό σουτ, ο Πατσιογιώργος έδιωξε εντυπωσιακά, το ριμπάουντ πήρε ο Νταρζίσιο που πλάσαρε όμως και πάλι ο κίπερ του ΑΠΣ απέκρουσε σωτήρια.

Στο 56′ από την καταπληκτική μπαλιά του Πολυχρόνη, ο Τσάβος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πατσιογιώργο που και πάλι έσωσε την εστία του.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-2: Στο 61′ ο Τριντάντε εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Νταρζίσιο πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους κι έστειλε τη μπάλα στο δεξί “Γ” της αντίπαλης εστίας.

Στο 70′ ο Τριντάντε έβγαλε μπαλιά-τρύπα στον Πέτρου ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Το σουτ που έκανε όμως δεν ήταν το ίδιο ιδανικό.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-3: Στο 75′ η Επισκοπή κέρδισε πέναλτι όταν στην προσποίηση του Ντεμέτριους ακούμπησε στο χέρι του Κολεύρη. Ποινή την οποία ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Ντεμέτριους ο οποίος ευστόχησε από τα 9μ..

Στο 79′ ο Πατσιογιώργος με έγκαιρη επέμβαση βγήκε και μάζεψε λίγο πριν ακουμπήσει τη μπάλα ο Σταθόπουλος.

Η διαιτησία: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας) και οι βοηθοί, Οικονόμου Σπ. (Αχαΐας) – Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν: Κολεύρης (Ζάκυνθος), Τσάβος (Επισκοπή).
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δ. Νόλης): Πατσιογιώργος, Κολεύρης Κ. , Μαρίνος, Καλλιβωκάς, Κούνια, Ντάσης, Σούρμπης, Τελλέν (89′ Ζογκάι), Παναγιωτόπουλος (77′ Καψάσκης), Κοναγκάγια, Εντουάρντο (81′ Μυλωνάς).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Βέλιτς): Καλογεράκης, Μπαρμπόσα (85′ Θεοδώρου), Γκονζάλβες, Πολυχρόνης, Ντεμέτριους, Τασιουλής, Τριντάντε, Νοικοκυράκης (81′ Σκόνδρας), Τσάβος, Πέτρου (76′ Σταθόπουλος), Νταρζίσιο (85′ Γεωργούσης).

 

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής (Νότιος Όμιλος)
Διαγόρας-ΑΕΚ Β’ ………………..0-1
Αιγάλεω-Ηρόδοτος ……………..2-0
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός Β’ ..1-0
Χανιά-Κηφισιά …………………..3-0
Ζάκυνθος-Επισκοπή …………..0-3
ΟΦ Ιεράπετρας-Ρόδος …………1-1
Καλλιθέα-Λεβαδειακός (17.00)
Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα (αναβλήθηκε λόγω covid).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ