ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε τα δικά της αποδυτήρια η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου

0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Αστέρας Ρεθύμνου: 

 Σε νέους ρυθμούς, με φόντο την εξέλιξη και την ανάπτυξη της, κινείται η γυναικεία ομάδα μας, εγκαινιάζοντας τα νέα της αποδυτήρια στο γήπεδο της Σοχώρας.

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του προχώρησε ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, με τις παίκτριες μας να αποκτούν τα δικά τους αποδυτήρια, όπως αρμόζει σε μία ομάδα που συμμετέχει στα μεγάλα «σαλόνια» του γυναικείου ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, η συνεχής ανάπτυξη του αθλήματος, η αναβάθμιση και η εξέλιξη της ομάδας μας είναι το πρώτο μέλημα της διοικούσας επιτροπής, αποδεικνύοντας το έμπρακτα για μία ακόμα φορά.

Αρωγός αυτής της προσπάθειας ο Δήμος Ρεθύμνου, με τη διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου και της γυναικείας ομάδας να τον ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, αλλά και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Ρεθύμνου κ. Άγγελο Μαλά και την Πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου ΕΠΣΡ κα Κατερίνα Ντορμπάρη – Δεσποτοπούλου, οι οποίοι με συντονισμένες προσπάθειες έφεραν εις πέρας αυτό το σημαντικό έργο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των υποδομών άθλησης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ