ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα από το σημείο του πέναλτι για την Επισκοπή

0

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα η οποία είχε τον αέρα εναντίον της στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο όταν στο 26ο λεπτό μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τασιούλη με τον διαιτητή Βάτσιο να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο Μεσσιδόρος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ιεράπετρας. 

Στο δεύτερο μέρος η Επισκοπή δεν κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου της με το μεγαλύτερο μέρος να παίζετε στο κέντρο και σε προσωπικές μονομαχίες. 

Αυτή ήταν η 5η ήττα για την Επισκοπή και μάλιστα με το ίδιο σκορ, ενώ στα τρία ματς η ήττα προήλθε από πέναλτι. 

Επόμενος αγώνας είναι την Τετάρτη με αντίπαλο την Καλλιθέα στην Αθήνα. 

αγώνας: 

13′ Καλό σουτ του Πολυχρόνη μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.
26’ (0-1) Εκτελέστηκε κόρνερ από τον Ντιλορέντζο, η μπάλα έμεινε για λίγο στη μικρή περιοχή με τον κ. Βάτσιο να υποστηρίζει ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τασιούλη υποδεικνύοντας πέναλτι. Ο Μεσσιδόρο το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
30′ Ο Λεμονής έκανε ένα διαγώνιο συρτό σουτ με τον Καλογεράκη να μπλοκάρει.
45′ Από διώξιμο των αμυντικών και με τη δύναμη που είχε η μπάλα, ο Μεσσιδόρο τρέχοντας στην αντεπίθεση, σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Καλογεράκη να μπλοκάρει άνετα.
48′ Το δυνατό σουτ του Πέτρου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραγκιόζη.
53′ Ο Τσάβος σε πλεονεκτική θέση θέλησε να απειλήσει όμως το σουτ που έκανε, πήγε αδύναμα στην αγκαλιά του Καραγκιόζη.
69′ Από το κόρνερ του Ντεμέτριους, ο Καραγκιόζης έχασε τη μπάλα, ο Μπαρμπόσα κέρδισε την κεφαλιά και οι αμυντικοί του ΟΦΙ (Χιμένεθ) έδιωξαν πάνω στη γραμμή.
80′ Το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπενίτεζ έφυγε ελάχιστα πάνω από το “Γ” του Καλογεράκη.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής) – Αναστασάκης (Χανίων)
4ος διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Καλογεράκης, Τσάβος (68′ Ανδρικόπουλος), Τασιούλης (46′ Πέτρου), Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Πολυχρόνης, Τριντάντε, Νοικοκυράκης, Ταρσίσιο, Σταθόπουλος (68′ Σκόνδρας), Ντεμέτριους.

ΟΦΙ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντιλορέντζο, Τορίμπιο, Κατάλντι (46′ Κοντοές), Μεσσιδόρο, Λεμονής (76′ Μπλάνκο-Καζάου), Μπενίτεζ, Βουό (86′ Ντελορέντζι), Χιμένεθ, Χιντζίδης (59′ Ψάνης).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ