ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη νίκη της Δόξας Πλατανέ κόντρα στην Ασή Γωνιά

0

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Μπαξεβάνης μετά από εξαιρετικά εκτελεσμένη αντεπίθεση.

Η Ασή Γωνιά ισοφάρισε στο 27’ με τον Κουνδουράκη.

Στο 38ο λεπτό ο Καργάκης έβγαλε μόνο του μέσα στην περιοχή τον Δελήμπαση, με τον τελευταίο να σημειώνει το 2ο τέρμα με άψογη κεφαλιά. 

Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την παραμονή τους και πλέον κοιτάζουν για πιο ψηλά, ενώ από την άλλη η Ασή Γωνιά έμεινε πίσω στην μάχη του τίτλου. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
3’ Ο Δελήμπασης με υπέροχη μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον Μπαξεβάνη, ο οποίος αστόχησε από πολύ κοντά.
12’ Σε πολύ όμορφα εκτελεσμένη αντεπίθεση, ο Μπαξεβάνης πάσαρε στον Καργάκη στο κέντρο, ο οποίος από τη μεριά του έβγαλε από δεξιά στον Σεφουλάι, εκείνος είδε μόνο του μέσα στην περιοχή τον Μπαξεβάνη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να γράψει με πλασέ το 1-0.
26’ Ο Φοβάκης σουτάρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
27’ Ο Βασιλείου από αριστερά βγάζει τη σέντρα, με τον Κουνδουράκη να να ισοφαρίζει με προβολή από πολύ κοντά για το 1-1.
32’ Ο Μπακεβάνης βγάζει υπέροχη παράλληλη σέντρα από δεξιά, με τον Καργάκη να μην προλαβαίνει να σπρώξει απλά την μπάλα στα δίχτυα.
38’ Ο Καργάκης εκτελεί το φάουλ, με τον Δελήμπαση να πιάνει την κεφαλιά και να βάζει μπροστά την ομάδα μας με 2-1.
40’ Ο Μπαξεβάνης δεξιά στην μεγάλη περιοχή βγάζει τον Δελήμπαση μόνο του απέναντι στο τέρμα, με το σουτ του να προσκρούει στα σώματα.
72’ Ο Βασιλείου σε τετ α τετ σούταρε άουτ.
76’’ Ο Ντεμίρι σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Πολιουδάκη να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.
84’’ Ο Μπαξεβάνης στην αντεπίθεση προσπάθησε να κρεμάσει τον Κελαϊδή λίγο έξω από την περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει μία σωτήρια επέμβαση.
88’ Ο Μπαξεβάνης με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
90’+ Ο Δελήμπασης στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι από εκτέλεση φάουλ.
Οι διαιτητές: Καλυβιανάκης, Συργούνη, Λιοδάκης.
ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Πολιουδάκης, Λάριος, Μαγιάφας (87’ Κλάδος), Δελήμπασης, Σεφουλλάι, Μπαξεβάνης (90’+ Κοσκινάς), Μιχελιδάκης, Καργάκης, Μαγάκης (46’ Ξενοκαλάκης), Βαρδουνιώτης (78’ Παλάσσης), Σαμιώτης.
ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Βασιλείου): Κελαϊδής, Κολοβάκης, Δελημήτσος, Κουνδουράκης (46’ Γύπαρης Γ.), Ντεμίρι, Βασιλείου, Άπος, Καλειανάκης, Φοβάκης, Σταυρακάκης (68’ Παπαδογιαννάκης), Καρδαμίτσης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ