ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα έτοιμα για την χριστουγεννιάτικη μπασκετική γιορτή

0

Αναλυτικά τι αναφέρει το Ρέθυμνο BC: 

«Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του μπάσκετ, το διήμερο 18-19 Δεκεμβρίου στο «Μελίνα Μερκούρη», που διοργανώνει το Ρέθυμνο BC, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, της αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου.

Ο διπλός στόχος της διοργάνωσης είναι, η διασκέδαση και η άθληση των μικρών αθλητών των 4ων Ρεθυμνιώτικων ομάδων καλαθοσφαίρισης που θα συμμετέχουν στο τουρνουά, αλλά και η αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας. 

Με πρωτοβουλία του Ρέθυμνο BC και του προγράμματος Cretan Kings Assist, μικροί και μεγάλοι που θα βρεθούν στο «Μελίνα Μερκούρη» το Σαββατοκύριακο, θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν έμπρακτα στους ανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τις ανάγκες των συσσιτίων, «Κυρίας των Αγγέλων» και «Χριστιανικής γωνιάς».
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν το Ρέθυμνο BC, ο ΟΚΑ Αρκάδι, η Ακαδημία Ρεθύμνου και η Αθλητική Ένωση Ατσιποπούλου–Πρινέ. Η διοργάνωση αφορά στους αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 και τα τμήματα Προμίνι, Μίνι, Παμπαίδων και Παγκορασίδων και οι αγώνες θα διαξευχθούν και τις δυο ημέρες 09.00 – 13.00. 
Στους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που βρίσκονται σε ισχύ, εντός και εκτός γηπέδων, για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19 και σύμφωνα, πάντα, με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.»

Το πρόγραμμα του τουρνουά (Μελίνα Μερκούρη)
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/12 
09.00, Κατ. Προμίνι: Ρέθυμνο BC – Ακαδημία Ρεθ. 
10.00, Κατ. Μίνι: Αρκάδι – Ρέθυμνο BC
11.00, Κατ. Μίνι: Ακαδημία Ρεθ. – Ε.Α.Π.
12.00, Κατ. Παμπαίδων: Ακαδημία Ρεθ. – Ρέθυμνο BC 
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/12 
09.00, Κατ. Προμίνι: Ε.Α.Π. – Ακαδημία Ρεθ.
10.00, Κατ. Προμίνι: Ρέθυμνο BC – Αρκάδι 
11.00, Κατ. Παμπαίδων/Παγκορασίδων: Ρέθυμνο BC – Αρκάδι 
12.00, Κατ. Μίνι: Ρέθυμνο BC – Ε.Α.Π. 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ