ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Άργους ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Αστέρας Ρεθύμνου:

«Η αγωνιστική δράση επιστρέφει για τον Αστέρα Ρεθύμνου, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου τον Φείδωνα στο Άργος, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κομβική αναμέτρηση που θα κλείσει την αυλαία του α’ γύρου του πρωταθλήματος, αναζητώντας την 2η νίκη της στη διοργάνωση. Οι προπονήσεις συνεχίζονται εδώ και περίπου 14 ημέρες από το τελευταίο ματς κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού (0-0), είτε στο γήπεδο της Σοχώρας, είτε στο γήπεδο «Γυπαετών».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι για το 2021, σε μία σπουδαία χρονιά για το γυναικείο τμήμα μας, το οποίο συμμετείχε και συνεχίζει να συμμετέχει στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της Ελλάδας. Στόχος είναι να κλείσει ιδανικά αυτό το έτος, δηλαδή με μία νίκη, που θα ενισχύσει τον στόχο της παραμονής στην Women’s Football League.

Τα κορίτσια μας θα «εγκαινιάσουν» το 2022 στο γήπεδο της Σοχώρας, καθώς ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 9 Ιανουαρίου κόντρα στον Εργοτέλη».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (9η)
Β’ Όμιλος
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου
13.00 Φείδων Άργους – Αστέρας Ρεθύμνου (Κιβερίου Λέρνας – Σαχίνη, Οικονόμου, Πιετρής).
13.30 Εργοτέλης – Οδυσσέας Μοσχάτου(Μαρτινέγκο – Μόσχου, Σκυβαλίδας, Καφεσάκης).
13.30 ΟΦΗ – Ολυμπιάδα Υμηττού (Κρουσσώνα – Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης, Βλαχάκης).
15.00 ΑΕΚ Μεσολογγίου – Άβαντες Χαλκίδας(Αιτωλ/νίας – Πράνταλος, Κουτσοχέρας, Αβραμοπούλου).
Ρεπό: Αγία Παρασκευή

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ