ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δηλώσεις Πλατή- Ραμπέλο ενόψει του αγώνα στο Άργος

0

Ο Αστέρας θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Για τη σπουδαιότητα της κατάκτησης του «τριπόντου», αλλά και το «κλειδί» που θα δώσει το θετικό αποτέλεσμα μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Αντώνης Πλατής, ενώ πραγματοποίησε τις ευχές του ενόψει της νέας χρονιάς.

«Αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν μια ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε, να διορθώσουμε και να ανασυνταχθούμε για το ματς της Κυριακής στο Άργος.

Όλα τα ματς για εμάς είναι σημαντικά. Αν μιλήσουμε μαθηματικά, είναι πολύ ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες. Ιδανικό για εμάς είναι να κερδίσουμε, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να βγάλουμε στοιχεία που δουλεύουμε.
Το κλειδί για τη νίκη είναι να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο, έχουμε μελετήσει τον  αντίπαλο και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα.
Εύχομαι αυτές τις γιορτινές μέρες να έχουμε άπλετους λόγους να χαμογελάμε, μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια. Το γέλιο φέρνει την ευτυχία και η ευτυχία την υγεία
».

Από την πλευρά των παικτριών μίλησε η Αργεντίνα μέσος, Ντάι Ραμπέλλο, η οποία υπογράμμισε πως το παιχνίδι είναι σαν τελικός για την ομάδα μας, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί με κύριο στόχο το να βοηθάει την ομάδα της όσο περισσότερο μπορεί.

«Δουλεύουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και θέλουμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, χωρίς καμία εξαίρεση. Θα πάμε να παίξουμε σα να είναι τελικός. Θεωρώ πως το στοιχείο εκείνο που θα μας δώσει αυτό που ζητάμε είναι να εμπιστευτούμε τη δουλειά που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα με την υποστήριξη των προπονητών.
Κάθε μέρα αποδεικνύουμε και κάτι παραπάνω. Η εξέλιξη θέλει χρόνο, με τα αποτελέσματα να μην έρχονται γρήγορα, αλλά η αγωνιστική μας ταυτότητα ξεκινά να φαίνεται.
Σε ό,τι αφορά εμένα είμαι στη διαδικασία της προσαρμογής ακόμη. Προέρχομαι από μία άλλη χώρα με ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και προσπαθώ να μαθαίνω συνεχώς. Οι συμπαίκτριες μου με υποστηρίζουν και προσπαθώ από τη μεριά μου να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ
».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (9η)
Β’ Όμιλος
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου
13.00 Φείδων Άργους – Αστέρας Ρεθύμνου (Κιβερίου Λέρνας – Σαχίνη, Οικονόμου, Πιετρής).
13.30 Εργοτέλης – Οδυσσέας Μοσχάτου (Μαρτινέγκο – Μόσχου, Σκυβαλίδας, Καφεσάκης).
13.30 ΟΦΗ – Ολυμπιάδα Υμηττού (Κρουσσώνα – Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης, Βλαχάκης).
15.00 ΑΕΚ Μεσολογγίου – Άβαντες Χαλκίδας (Αιτωλ/νίας – Πράνταλος, Κουτσοχέρας, Αβραμοπούλου).
Ρεπό: Αγία Παρασκευή

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ