ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ε.Α.Π. : Έπεσε η αυλαία της «6ης Χριστουγεννιάτικης εβδομάδας»

0

Η ανακοίνωση της ΕΑΠ:

«Έπεσε και τυπικά η αυλαία της «6ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» που διοργάνωσε η Ακαδημία της Ε.Α.Π., το βράδυ της Δευτέρας (27/12) όταν βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στο Ατσιπόπουλο, παραδίδοντας τα τρόφιμα μακράς διαρκείας που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Ο πρόεδρος της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ κ. Νίκος Βερνάδος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Δομαζάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς παρέδωσαν στην ενορία Ατσιποπούλου τα τρόφιμα, τα οποία παρέλαβαν ο πατήρ Μιχαήλ Μυστράκης και τα μέλη της Επιτροπής Ενορίας Ατσιποπούλου κ.κ. Στυλιανός Δημητρακάκης, Αντώνιος Βογιατζιδάκης και Νικόλαος Ροδινός.

 

Η «6η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία για μία ακόμη χρονιά, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο Ατσιποπούλου από την Δευτέρα 19 ως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τις απογευματινές ώρες. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξήχθησε σειρά φιλικών παιχνιδιών όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. (Κ6. Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16) φιλοξενώντας αντίστοιχα τμήματα από τις Ακαδημίες ΑΟΝ Αστέρα, ΟΦ Αρμένων, ΠΑΕ Επισκοπής και Ρεθυμνιακού. Αυτό το 4ήμερο το γήπεδο Ατσιπιπούλου φόρεσε λοιπόν τα γιορτινά του, υποδεχόμενους τους μικρούς φίλους μας από τις Ακαδημίες του Ρεθύμνου και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκε αναμνηστικός έπαινος. Παράλληλα οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ε.Α.Π. πραγματοποίησαν την δική τους Έκθεση ζωγραφικής στο εντευκτήριο του γηπέδου Ατσιποπούλου, όπου εκτέθηκαν ζωγραφιές των ποδοσφαιριστών με θέμα την «ΟΜΑΔΑ».

 

Η διοίκηση και συνολικά ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ ευχαριστεί θερμά τα σωματεία ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, ΟΦ Αρμένων, ΠΑΕ Επισκοπή και ΑΟ Ρεθυμνιακός για την συμμετοχή τους στην «6η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και χαρά».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ