ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΕΠΣ της Κρήτης ζητάνε την επαναφορά του Κρητικού Ομίλου

0

Στην συνάντηση αποφασίστηκε η κοινή αποστολή- αίτημα προς την ΕΠΟ με σκοπό την συγκρότηση του Κρητικού Ομίλου. Την ΕΠΣ Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο πρόεδρος της , Τίτος Χνάρης. Παράλληλα υπήρξε κατ' ιδίαν συνάντηση του προέδρου της ΕΠΣΡ με τον περιφερειάρχη όπου συζητήθηκε και η δημιουργία του Ενωσιακού γηπέδου. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΡ:

«Στα γραφεία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ βρέθηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 6-4-2022 ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος συμμετέχοντας σε ευρεία σύσκεψη για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ και την συμμετοχή των Κρητικών Ομάδων. Παρουσία του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρου και του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗ Νικόλαου, οι ΕΠΣ του νησιού αλλά και εκπρόσωποι ομάδων κατέθεσαν προβληματισμούς και απόψεις για την βιωσιμότητα της παρουσίας των κρητικών ομάδων στην Γ’ Εθνική. 

Στην εν λόγω σύσκεψη αποφασίστηκε ομόφωνα, τις επόμενες ημέρες να υπάρξει μια κοινή επιστολή όλων των εμπλεκομένων προς την ΕΠΟ που θα ζητά την επόμενη περίοδο (2022- 2023) να υπάρχει κρητικός όμιλος στην Γ’ Εθνική προκειμένου να αποφευχθούν τα μεγάλα έξοδα ταξιδιών και μετακινήσεων. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΧΝΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ

Στο περιθώριο της σύσκεψης ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος είχε ξεχωριστά προσωπική συνάντηση με τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο. Ο κ. ΧΝΑΡΗΣ ανέδειξε στον κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ σημαντικά ζητήματα που άπτονται του ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μεταξύ των οποίων αποτελεί και η επιτάχυνση των διαδικασιών για το Ενωσιακό γήπεδο». 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ