ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Κ14 της ΕΑΠ θα συμμετέχει στο παιδικό τουρνουά «Aegeo Cup | by CarQ»

0

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί το ηλικιακό τμήμα Κ14 της Ακαδημίας μας συμμετέχοντας στο 4ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου «Aegeo Cup | by CarQ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 18, Μεγάλη Τρίτη 19 και Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη.

Διοργανωτής είναι ο ΓΣ Εργοτέλης με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Κρήτης, τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Εργοτέλης, αλλά και στα γήπεδα του Ηρακλείου, όπως το Lido Soccer, το Candia Sport, του ΕΓΟΗ και του Αλμυρού.

Η ομάδα μας συμμετέχει στην Κατηγορία «ΠΡΟ 2008» και θα δώσει 4 παιχνίδια στο γήπεδο του ΕΓΟΗ. Την Μ. Δευτέρα 18/4 (16.00) θα αγωνιστεί με την ΑΕ Φαιστός, την Μ. Τρίτη (19/4) στις 10.00 θα παίξει με τον Εργοτέλη και στις 17.00 με τον Ηρόδοτο, ενώ την Μ. Τετάρτη (20/4) στις 10.00 θα αντιμετωπίσει τον Αλμυρό Γαζίου.

Επικεφαλής της αποστολής της ομάδας μας η οποία από το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς.

 

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

 

Σπ. Χαραλαμπάκης, Κλειδής, Στ. Τζωρτζινάκης, Μαρκάκης, Ποθουλάκης, Χριστοδουλάκης, Μανταδάκης, Τζωρτζίνης, Λιβαθηνός, Ανυφαντάκης, Ν. Αποστολάκης, Πολιτάκης, Παυλάκης, Τσέλακ, Στ. Τζουγανάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ