ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε και αγκάλιασε την 4η θέση ο Αστέρας Ρεθύμνου

0

Στις επιτυχίες επέστρεψε ο Αστέρας Ρεθύμνου, επικρατώντας με 1-0 της Ολυμπιάδας Υμηττού, εκτός έδρας, για την 17η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κατάφερε να κατακτήσει την 4η σερί εκτός έδρας νίκη της και να «αναρριχηθεί» στην 4η θέση της βαθμολογίας, κρατώντας την στα χέρια της, μιας και απομένει μόλις μία αγωνιστική για το φινάλε μίας εκπληκτικής χρονιάς για τα κορίτσια μας στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου Γυναικών.

Για ακόμα μία φορά, ο προπονητής, Νίκος Κυριακόπουλος, παρέταξε την ομάδα μας έχοντας αρκετές απουσίες και συγκεκριμένα τις Βορριά, Μαρκουτσά και Οτινιάνο. Παρ’ όλα αυτά και πάλι οι παίκτριες μας κατάφεραν να αναπληρώσουν επάξια τα κενά και να κατακτήσουν την 7η φετινή τους νίκη, φτάνοντας τους 24 βαθμούς. «Χρυσή» σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης ήταν η Μπετανκούρ, η οποία επωφελήθηκε από τη μακρινή μπαλιά της Κούντου και με όμορφη προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-1 από το 10ο λεπτό. Στο α’ ημίχρονο, πάντως, η Ολυμπιάδα είχε την κυκλοφορία, απειλώντας την ομάδα μας, η οποία όμως κράτησε το «μηδέν». Στο β’ μέρος, οι παίκτριες μας ανέβασαν ρυθμούς, ισορροπώντας το παιχνίδι και δημιουργώντας ευκαιρίες για την αύξηση του προβαδίσματος, με το 0-1, όμως, να είναι το σκορ του παιχνιδιού.

Πλέον, οι «Asteras Ladies» θα επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, από όπου θα ολοκληρώσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις την Πρωτομαγιά απέναντι στον Φείδωνα Άργους, στο γήπεδο της Σοχώρας.

Η ομάδα Γυναικών του Αστέρα Ρεθύμνου θέλει και πάλι να ευχαριστήσει από καρδιάς την σπουδαία παρουσία των φιλάθλων μας στις κερκίδες και του Υμηττού, από όπου έδωσαν ξανά ιδιαίτερο «χρώμα» στην αναμέτρηση!

Αστέρας Ρεθύμνου (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Καραντωνάκη, Χατζηγιαννίδου, Κελαϊδή, Κιαχίδου, Καραμουσαδάκη, Ραμπέλο, Δαφέρμου, Παπακωνσταντή (46’ Μαυρίκου), Μανωλίτση, Μπετανκούρ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Αστέρα Ρεθύμνου δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Γνωρίζαμε πως και η Ολυμπιάδα είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και θέλαμε να το χαρούμε και εμείς από τη μεριά μας, με το τελικό αποτέλεσμα να μας βρίσκει διπλά χαρούμενους.

Αγωνιστικά, θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα για την ομάδα μας χωρίς το άγχος του αποτελέσματος. Μας πήρε αρκετή ώρα να βρούμε τα πατήματα μας, άσχετα με το γεγονός ότι προηγηθήκαμε.

Ήταν ένα γκολ που είχε να κάνει με την ποιότητα της Μπετανκούρ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως η Ολυμπιάδα πατούσε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και εμείς προσπαθούσαμε να καλύψουμε τα προβλήματα μας και τον τρόπο να βρούμε μία ισορροπία.

Στο δεύτερο μέρος όντως καταφέραμε να παίξουμε διαφορετικά, με το παιχνίδι να γίνεται καλύτερο συνολικά. Αυτό θέλαμε εξαρχής. Είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι μία ουσιαστική υποστήριξη, αλλά και μία γιορτή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια τους.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ