ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Λύγισε" από τις απουσίες η Επισκοπή στην Καλαμάτα

0

Επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι και το τελευταίο της σεζόν είναι την ερχόμενη Κυριακή (01/05, 15:00) στο ΔΑΚ Γάλλου "Παύλος Βαρδινογιάννης" με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού Β'.

Ο αγώνας:

ΓΚΟΛ! 1-0: Στο 2′ ο Λουκίνας βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και σούταρε για να αποκρούσει ο Καλογεράκης, όμως το ριμπάουντ πήρε ο Μπόρχες που σούταρε σε άδεια εστία σκοράροντας.

Έκτοτε η ομάδα μας ισορρόπησε το ματς με την Καλαμάτα να μπορεί να απειλήσει μόνον από κάποια στημένα τα οποία όμως πέρασαν δίχως καμία ανησυχία για την άμυνά μας.

Στο 30′ ο Νταρζίσιο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Ταΐρη.

Στο 34′ ο Μοζέρ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καλογεράκη.

ΓΚΟΛ! 2-0; Στο 37′ ο Λουκίνας θέλησε να μπει στην περιοχή, έδωσε τη μπάλα στον Μπόρχες που με πλασέ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Στο 39′ ο Νοικοκυράκης έκανε μια υπέροχη προσπάθεια και σούταρε για να αναγκάσει τον Ταΐρη να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ

Στο 41′ το καλό σουτ του Νταρζίσιο μπλόκαρε ο Ταΐρης.

ΓΚΟΛ! 3-0: Στο 2ο λεπτο των καθυστερήσεων, ο Φελίπε πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49′ ο Γρίβας είχε μια καλή προσωπική ενέργεια και ένα σουτ που πέρασε άουτ.

Στο 55′ από την σέντρα του Μπόρχες, ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά με τον Καλογεράκη να αποκρούει εκπληκτικά.

Στο 56′ ο Ταΐρης βγήκε γρήγορα και έκοψε τον Νταρζίσιο την τελευταία στιγμή πριν ο Βραζιλιάνος πλασάρει για να σκοράρει.

ΓΚΟΛ! 4-0: Στο 67′ ο Λουκίνας μπήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 5-0: Η Καλαμάτα βγήκε από τα πλάγια με τον Σκεντεράι και έβγαλε μια καλή σέντρα, με τον Λουκίνα να πιάνει μια κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Η διαιτησία: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας). Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Τσάβος (Επισκοπή).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μπέλα): Ταΐρης (75′ Καραχάλιος), Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης, Μοζέρ (80′ Γκούνας), Ματέους, Παυλίδης, Φελίπε, Γρίβας (70′ Τσακαλίδης), Μπόρχες (70′ Σκεντεράι), Λουκίνας.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης (82′ Καλαντζής), Τσάβος, Τασιούλης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Σκόνδρας, Νοικοκυράκης, Κουκούλη, Νταρζίσιο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ