ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπελλούχος Ρεθύμνου ο Ερμής Ζωνιανών

0

Αυτό ήταν το τρίτο κύπελλο για την ομάδα του Ερμή, που σε τρεις τελικούς μετράει ισάριθμες νίκες (2013,2018,2022) ενώ από την άλλη ο Αστέρας Περάματος έμεινε με την παρηγοριά της κατάκτησης του πρωταθλήματος. 

Ο αγώνας κύλησε ομαλά, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και των δύο ομάδων να δείχνουν τον δρόμο για ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία 

Ο αγώνας: 

Στο 4ο λεπτό ο Μυρθιανός εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Κασωτάκη, εκείνος όμως έδιωξε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, το πήγε απευθείας με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. 

Λάθος στην άμυνα του αστέρα, η μπάλα έφτασε στον Ρουμπάκη, αυτός πλασάρε από μακριά με τον Νικηφόρο να είναι εκτός θέσης αλλά η μπάλα κατέληξε αουτ. 

Ο ίδιος παίκτης στο δύο λεπτά αργότερα 19 μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα και από καλή θεση πλασάρε αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο 32' ο ξηρός βρήκε με μια εξαιρετική πάσα τον Κασαπάκη μέσα στην περιοχή, εκείνος κατέβασε όμορφα την μπάλα, πλασαρε και έκανε το 1-0 για τον Ερμή. 

Ο Κασαπάκης στο 36 με ωραίο αριστερό σουτ βρήκε το δοκάρι και αφού ο Νικηφόρος ακούμπησε την μπάλα όσο έπρεπε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Περάματος ισορρόπησε το παιχνίδι, με την πρώτη φάση να έρχεται στο Στο 57' σέντρα του Ρηγάκη, ο Κουδουνάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κασωτάκης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα και δύο λεπτά αργότερα σε μια πανομοιότυπη φάση, ο Ρηγάκης και πάλι από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα, ο Σπανουδάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο αουτ. 

Στο 69' σέντρα σουτ από τον Κουδουνάκη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κασσωτάκη. 

Ο Σπανουδάκης μπήκε μέσα στην περιοχή στο 82' αλλά από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. 

Ερμής Ζωνιανών: Κασσωτάκης, Ζερβός, Γεμιστός, Χριστοδούλου, Κασαπάκης, Λυκούδης, Θόρια, Σκουτέλης, Ξηρός Α., Ρομπάκης, Βελιβασάκης

Αστέρας Περάματος: Νικηφόρος, Μούσκαϊ, Μυρθιανός, Κουδουνάκης, Δροσάκης, Αντιασβίλι,Τουρνάκης,Μυρθιανός,Σπανουδάκης,Ρηγάκης, Νύκταρης

Διαιτησία: Α' διαιτητής Γρύλλης, Βοηθοί Κελαϊδής, Αγαλιώτης, 4ος διαιτητής Ψωφάκης, παρατηρητής διαιτησίας Μανώλης Χριστοδουλάκης 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ