ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ελλάς Ποντίων ο Αστέρας Περάματος

0

 Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12 ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ που κέρδισαν κ ο Πουρσανίδης βρήκε τον Δαούτη και με εξ επαφής κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Στο 36' μακρινή κεφαλιά από τον Ρηγάκη στη σέντρα του Αντιασβίλι, η μπάλα όμως πέρασε αρκετά μακριά από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Λευκόπουλου. 

Στο 43' έπειτα από τραγικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Παλάτσιος έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον επερχόμενο Σαπαλίδη, ο οποίος υπό πίεση και προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ!

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 50ο λεπτό, Όταν ο Πλουμάτος επιχείρησε τη σέντρα, ο Σαπαλίδης βγήκε πρώτος στην πορεία της μπάλας και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Νικηφόρου για το 2-0.

Στο 66' ο Αστέρας είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, όταν ο Κουδουνάκης δοκίμασε το πόδι του από μακριά, ο Λευκόπουλος ήλεγξε την πορεία της μπάλας, όμως εκείνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ακριβώς πάνω από τον ίδιο.

Στο 72' ο Σταφσουλάι σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Νικηφόρος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε. 

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Δαούτης, Κεραμάς, Παλάτσιος, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ντόσκορης, Σταφσουλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Βουράκης): Νικηφόρος, Μοσχονάς, Κουδουνάκης, Μεταξάκης, Αντιασβίλι, Μουσκάι, Δροσάκης, Ρηγάκης, Τουρνάκης, Αντ. Σπανουδάκης, Μυρθιανός

Διαιτησία: Α' διαιτητής Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Πυκνή και Σόφια, του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ