ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Κω: Δίωξη και για βιασμό σε βάρος του 32χρονου

0

Ποινική δίωξη και για τον βιασμό της 27χρονης Αναστάζια, που βρέθηκε νεκρή στην Κω την Κυριακή (18/6), ασκήθηκε στον 32χρονο από το Μπανγκλαντές.

Νωρίτερα ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου δίωξη και για ανθρωποκτονία αναφορικά με την υπόθεση γυναικοκτονίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι Αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, έχοντας στη διάθεση τους περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας και την εμπλοκή του.

Σημειώνεται πως ο 32χρονος κρίθηκε την Τετάρτη προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Τι υποστήριξε ο 32χρονος

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που παραμένει ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα, επιμένει να αρνείται τη σε βάρος του κατηγορία για αρπαγή, ενώ φέρεται να επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια στο σπίτι του, λέγοντας:

"Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της".

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πατέρας της 27χρονης αναφέρει ότι υπάρχει εμπλοκή και άλλων ατόμων στην δολοφονία του παιδιού του. Όπως δήλωσε:

"Δεν ήταν ένας ο δράστης, ήταν περισσότεροι. Ο άντρας από το Μπαγκλαντές είναι ο βασικός ένοχος αλλά ήταν και κάποιος άλλος που βοήθησε στη μεταφορά της σορού. Κάποιος τον βοήθησε να μεταφέρει τη σορό από ένα μέρος στο άλλο".

news247.gr

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ