ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Οργανωμένο σχέδιο εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ο Κασσελάκης και προειδοποιεί τους «8»

0

Συνέχεια στην κόντρα του με τους «οκτώ» και κατ΄επέκταση την ομάδα των «87» , δίνει με νέα του ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «οργανωμένο σχέδιο» με σκοπό τον «καθημερινό εξευτελισμό» του ΣΥΡΙΖΑ έως το Συνέδριο ώστε να εμφανιστεί τελικά, όπως υποστηρίζει, ένας «σωτήρας επιλεγμένος από τη διαπλοκή».

Σε προειδοποιητικό τόνο, επίσης, αναφέρει ότι η θέση του «δεν του επιτρέπει να επιτρέψει» τη συνέχιση αυτού του «σχεδίου», ενώ ζητά σεβασμό στους ανθρώπους που τον στήριξαν και που όπως λέει δεν «χρωστούν τίποτα να τους τραβάμε στον πάτο της προσωπικής ιδιοτέλειας», χαρακτηρισμός τον οποίο προφανώς χρεώνει σε στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Στο επισυναπτόμενο βίντεο ασκεί επίσης κριτική στα στελέχη που, όπως λέει, δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να στηρίξουν τους εργαζόμενους των μέσων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειωτέον ότι είχε προηγηθεί διαρροή πηγών της Κουμουνδούρου για το ποια στελέχη έχουν μέχρι στιγμής συνεισφέρει οικονομικά.

Η ανάρτηση Κασσελάκη είναι η εξής:

«Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο: Ο καθημερινός εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ ως το συνέδριο, ώστε να μη μείνει κανείς, να απογοητευτείτε πρώτα απ’ όλα εσείς, να πάψετε να στηρίζετε, και ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως απαξιωμένος, αφενός να μην αλλάξει και αφετέρου να ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη «Κεντροαριστερά» με «σωτήρα» επιλεγμένο από τη Διαπλοκή.

Διότι αυτά τα σχήματα μόνο μέσω ίντριγκας εμφανίζονται.
Η θέση μου δε μου επιτρέπει να το επιτρέψω.
Είμαι Πρόεδρος όλων. Όχι μίας φράξιας. Χρέος μου είναι να κρατήσω την αξιοπρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως την αξιοπρέπεια του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σέβονται έστω λίγο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν ΤΩΡΑ όλες και όλοι τις ειλικρινείς τους προθέσεις.
Δεν θα επιτρέψω να καίνε τις ελπίδες μας επί δύο μήνες ως το συνέδριο και να φύγουν αφήνοντας αποκαΐδια.

Προσωπικά, θα προχωρήσω όσο μου επιτρέπουν οι ανθρώπινες δυνάμεις. Σε ένα καταστατικό συνέδριο στο οποίο θα αλλάξουν όλα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα γίνει το κόμμα των μελών, των πολιτών, της ανοιχτής κοινωνίας ή θα γίνει ένα κατάλοιπο που το προσπέρασε η εποχή.

Ας σεβαστούμε όλοι τους ανθρώπους που μας στήριξαν και αγωνιούν. Δε χρωστούν τίποτα να τους τραβάμε στον πάτο της προσωπικής ιδιοτέλειας.
Αξιοπρέπεια τώρα. Ώστε να υπάρξει αντιπολίτευση τώρα.
Γιατί παρόλες τις τεράστιες εσωκομματικές προσπάθειες απαξίωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και σήμερα έναν φοβάται επειδή δεν τον ελέγχει: Τον δικό σας, τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ».

naftemporiki.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ