ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Με αμείωτο ρυθμό οι επισκέψεις ενόψει των ευρωεκλογών…

0

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προεκλογικές επισκέψεις ενόψει των ευρωεκλογών και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γίνει γνωστό, στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο Γεράνι θα βρεθεί σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και έχει προγραμματιστεί να συναντήσει φίλους του κόμματος και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Την ίδια μέρα, το Σάββατο 1 Ιουνίου θα περιοδεύσει στην πόλη μας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης.

Μετά από το μικρό κενό της Κυριακής και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 3 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Δημήτρη Μάντζο.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 4 Ιουνίου το Ρέθυμνο θα επισκεφθεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά Κωστής Καρπόζηλος.

Την Τρίτη το βράδυ στις 20:00 η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ διοργανώνει προεκλογική συγκέντρωση για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Μικρασιατών. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη το απόγευμα στο Ρέθυμνο θα βρεθεί η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, που έχει ενεργό ρόλο σε αυτήν την προεκλογική περίοδο με στόχο η Νέα Δημοκρατία να διατηρήσει την πρωτιά στο νησί.

Την Παρασκευή οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς Γιώργος Σταθάκης και Πέτρος Λυμπεράκης θα επισκεφθούν το Ρέθυμνο

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ