ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Μετά το πέρας της τουριστικής σεζόν εκκινούν ξανά οι εργασίες στο λιμένα Χώρας Σφακίων - Αποφασίστηκαν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

0

Μια ακόμη «τεχνική σύσκεψη» για τα έργα στο λιμάνι των Σφακίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 06/06/2024 στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη, στην έδρα του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά Χανίων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν,  ο Δήμαρχος Σφακίων, κ. Γιάννης Ζερβός, ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Νίκος Σεϊμένης καθώς και οι τεχνικοί σύμβουλοι του έργου. Στο επίκεντρο της, βρέθηκε η πορεία της εξέλιξης των εργασιών στο έργο που αφορά  την «Κατασκευή προστασίας βραχοπτώσεων στο λιμένα Χώρας Σφακίων».

Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και Δήμος Σφακίων , συμφώνησαν από κοινού, οι εργασίες να εκκινήσουν εκ νέου, μετά το πέρας της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, ενώ παρουσιάστηκαν και οι νέες «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις» που θα εφαρμοστούν στην περιοχή, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Μεταξύ των δυο πλευρών, έγινε ακόμη συζήτηση  και για μια σειρά από αρκετά σημαντικά έργα για τα οποία υπάρχει στενή συνεργασία, μεταξύ των δυο φορέων.

«Ο σχεδιασμός για την υλοποίηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου, προέβλεπε από την αρχή ότι για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων τουριστών αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία των τοπικών επιχειρήσεων, οι εργασίες κατασκευής - κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν – θα διακόπτονταν προσωρινά. Ο προγραμματισμός μας συνεχίζεται κανονικά, ενώ σήμερα με το Δήμαρχο, τον κ. Ζερβό, συμφωνήσαμε και για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν στην περιοχή, από το φθινόπωρο», υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Αποφασίσαμε από κοινού, οι εργασίες να ξεκινήσουν εκ νέου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής σεζόν, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την διέλευση και την κυκλοφορία των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής μας. Ενημερώθηκα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη και τους υπηρεσιακούς του «Οργανισμού», για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που συμφωνήσαμε να τεθούν σε εφαρμογή, κατά τη διάρκεια που θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες», είπε από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Σφακίων, κ. Γιάννης Ζερβός.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ