ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια για τα βοσκοτόπια

0

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες (31/7) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Σητείας μεταξύ δύο κτηνοτρόφων 69 και 35 ετών, για τα σύνορα των βοσκοτόπων.

Το επεισόδιο εκδηλώθηκε μεταξύ ενός 69χρονου και ενός 35χρονου. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν και σύμφωνα με την αστυνομία ο 69χρονος φέρεται να μαχαίρωσε την κοιλιακή χώρα τον 35χρονο.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ ο 69χρονος συνελήφθη. Ο 35χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Το Δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες (31.07.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Σητείας 69χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 35χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (31.07.2024) μεσημεριανές ώρες κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μεταξύ των δυο ημεδαπών, ο 69χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 35χρονο τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας συνελήφθη ο 69χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ