ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

ΤUI Αυστρίας: Η Κρήτη στην κορυφή των προτιμήσεων για το φθινόπωρο του 2024

0

 Κορυφαίος προορισμός για αυτό το φθινόπωρο αναδεικνύεται η Χουργκάντα και ακολουθούν η Αττάλεια και το Ηράκλειο

Στο top5 των κορυφαίων προορισμών της TUI Αυστρίας μεσαίας απόστασης για φθινοπωρινές διακοπές το 2024 περιλαμβάνεται η Ελλάδα και το Ηράκλειο, όπως προκύπτει από έρευνα ταξιδιωτικών τάσεων που διενήργησε στους ταξιδιώτες της.

Κορυφαίος προορισμός για αυτό το φθινόπωρο αναδεικνύεται η Χουργκάντα και ακολουθούν η Αττάλεια και το Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως επισημαίνει η επικεφαλής Πτήσεων και Διαχείρισης Εσόδων της TUI Αυστρίας, κ. Katharina Doppler-Reitner, «είμαστε ικανοποιημένοι που ήμασταν σε θέση να επεκτείνουμε επιτυχώς και πάλι τη σεζόν στην Κρήτη μέσα στο φθινόπωρο με αύξηση επισκεπτών που ξεπέρασε το 60% σε σχέση με πέρυσι».

Η ίδια πρόσθεσε ότι για Κρήτη προσφέρονται πτήσεις πολλές φορές την εβδομάδα από τη Βιέννη και μία φορά εβδομαδιαίως από το Λιντς και το Σάλτσμπουργκ, ενώ οι επισκέπτες της TUI μπορούν ακόμα να διασφαλίσουν ελκυστικές κρατήσεις για διακοπές στο νησί.

Παράλληλα, στη γενική κατάταξη των κορυφαίων χωρών της TUI, όπως αναφέρει το tornosnews.gr, η χώρα μας βρίσκεται στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων μετά την Ισπανία, που είναι η δημοφιλέστερη χώρα, την Αίγυπτο και την Τουρκία. Η Ελλάδα παρουσιάζει αύξηση των προτιμήσεων 63% από πέρυσι, με τη Ρόδο να καταγράφει την υψηλότερη ανάπτυξη, αναφέρει η TUI.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ