ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Λαμπρή παρέλαση στην πόλη για την 157η επέτειο του ολοκαυτώματος του Αρκαδίου (Φωτογραφίες - Βίντεο)

0

Αγήματα του στρατού και της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, οι λαογραφικοί όμιλοι και οι παραδοσιακοί μας σύλλογοι, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και ομάδες προσκόπων και βεβαίως οι μαθητές και όλα τα σχολεία της πόλης, έδωσαν το παρόν στην μεγάλη παρέλαση. 

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε την Λεωφόρο Κουντουριώτη και καταχειροκροτούσε τους παρελαύνοντες ενώ τον αέρα έσχιζαν μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής μας αεροπορίας. 

Την κυβέρνηση στην παρέλαση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης ενώ παρέστησαν ο Βουλευτής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κ. Μανώλης Χνάρης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γεώργιος Κοντάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς επίσης εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας. Την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Νικηφόρος. 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ