ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι "ΧΟΡΟΚΡΗΤΕΣ" έκοψαν την Αγιοβασιλόπιτα στο... σπίτι τους!

0

Με λύρες και λαγούτα, κι όπως επιτάσσει η κρητική φιλοξενία και παράδοση, έκοψε την καθιερωμένη του Αγιοβασιλόπιτα ο Λαογραφικός Όμιλος "ΧΟΡΟΚΡΗΤΕΣ", με την παρουσία πλήθους κόσμου, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στις εγκαταστάσεις του, επί της οδού Αντ. Βασιλάκη 17.

Οι οικοδεσπότες Μανώλης Καπαρός και Μαρία Τσαγλιώτη, πλαισιωμένοι από τους δασκάλους και τους μαθητές του Ομίλου, καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, και ευχήθηκαν ένα υγιές και ευτυχές έτος για όλους. Το παρών έδωσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποταμου κκ Πρόδρομος, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαίρη Λιονή, οι Δήμαρχοι Ρεθύμνης κος Γιώργης Μαρινάκης και Μυλοποτάμου κος Γιώργος Κλάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κος Μιχάλης Βάμβουκας, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Μιχάλης Σαρρής, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Προβιάς, Μανώλης Ψαρουδάκης, Γιώργης Παπαδόσηφος, Μανώλης Παυλάκης και Σήφης Κοκολάκης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Από τους μουσικοχορευτικούς συλλόγους παρευρέθηκαν: οι Λαογραφικοί Όμιλοι "ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ" "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ","ΑΚΡΗΤΕΣ", "ΕΡΩΦΙΛΗ", σχολή χορού "ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ".

Ο Δημήτρης Σπυριδάκης με τους συνεργάτες  του, συνόδευσαν μουσικά την εκδήλωση, όπου σε συνδυασμό με τα χορευτικά τμήματα των "ΧΟΡΟΚΡΗΤΩΝ" και των υπολοίπων παρευρισκομένων, προσέφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Επίσης τιμήθηκε το μέλος Κώστας Μαρκάκης για την πολυετή στήριξη στον Λαογραφικό Όμιλο ΧΟΡΟΚΡΗΤΕΣ και ιδιαίτερες ευχαριστίες στο μέλος Πόπη Ξεπαπαδάκη για την φωτογραφική κάλυψη, την βιντεοσκόπιση αλλά και στην μεγάλη οικογένεια των ΧΟΡΟΚΡΗΤΩΝ για την άψογη διοργάνωση, τη δυναμική παρουσία και την αστείρευτη θετική ενέργεια!

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ